Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

logot
< Takaisin hankkeisiin

SAFHY, Safety and hygiene - safer environment

Kansainväliset hankkeet
Ajankohta

01.09.2015 - 31.12.2017 (Päättynyt)

Rahoittaja Euroopan unioni, Euroopan aluekehitysrahasto, Central Baltic ohjelma 2014-2020
Toteuttaja Keski-Uudennmaan koulutuskuntayhtymä, Keudan aikuisopisto, Osuuskunta Digital Robot, OÜ Puhastusekspert, Järva County Vocational Training Centre, Tartu Health Care College

Tavoitteet ja tulokset

Hankkeessa kehitettiin hygieniaosaamista hoito- sekä puhdistuspalvelualalla ammatillisessa koulutuksessa ja työelämässä. Tavoite saavutettiin vertailemalla ja yhtenäistämällä tutkinnon perusteita ja ammattitaitovaatimuksia sekä yhtenäistämällä opetusta, oppimateriaalia ja työpaikalla järjestettävän koulutuksen toteutusta Virossa ja Suomessa. Digitaalista opetusmateriaalia pilotoitiin hankkeen aikana. Hyvä hygieniaosaaminen lisää sekä asiakkaiden että työntekijöiden turvallisuutta työpaikoilla. Yhtenäinen opetus ammatillisessa koulutuksessa lisää mahdollisuuksia työvoiman liikkuvuuteen Suomen ja Viron välillä.

Hankkeessa valmistui laaja, monikielinen (suomi, viro, venäjä ja englanti) digitaalinen opetusmateriaali ammatilliseen koulutukseen ja työpaikoille:

www.safhy.net

21 aihetta hoitoalan koulutukseen

27 aihetta puhdistuspalvelualan koulutukseen

5900 valokuvaa työn vaiheista, käytettävistä materiaaleista, työvälineistä jne

120 videota

ammatillinen sanasto

 

Lisätietoja digitaalisen SAFHY-materiaalin käyttöönotosta oppilaitoksissa ja työpaikoilla saat ottamalla yhteyttä  tuija.laine(a)keuda.fi tai t.passila(a)luukku.com

Hankkeeseen osallistuivat toteuttajina Keudan lisäksi Osuuskunta Digital Robot Suomesta sekä OÜ Puhastusekspert, Järva County Vocational Training Centre ja Tartu Health Care College Virosta Hanke toteutettiin 1.9.2015 – 31.12.2017. Hankkeen kokonaisrahoitus oli 1 184 999 euroa, josta EAKR-rahoitusta oli 921 249, 15 euroa.

www.safhy.eu

https://www.facebook.com/safetyandhygiene/

 

 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi