Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Keudan Seniorit ry

Keudan seniorit ry:n tarkoituksena on

  • toimia Keudasta eläkkeelle siirtyneiden henkilöiden yhdyssiteenä
  • edistää jäsentensä hyvinvointia ja aktiivisuutta
  • edistää ja ylläpitää yhteistyösuhteita Keudaan ja sen omistajakuntiin, eri alojen yrittäjiin, vastaaviin järjestöihin ja yhteisöihin

Yhdistyksen asioita hoitaa vuosikokouksen valitsema hallitus, jonka muodostavat puheenjohtaja ja kuusi varsinaista jäsentä.

Tulevat tapahtumat

Seuraamme koronapandemian tilannetta ja toimimme yleisten suositusten mukaisesti. Tällä hetkellä kokoontumisia / tapahtumia ei järjestetä.

Yleiskokoukset:

Hallituksen kokoukset:

- halutessasi jonkin asian hallituksen kokouslistalle, ole yhteydessä viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta Hannu Heikkilään tai Kristina Tuori-Nymaniin.

Tulevaa:

- joululounas 2020 on peruttu koronatilanteesta johtuen.

- matka Lago Maggiorelle ja Milanoon 26.-29.4.2020 valitettavasti peruuntui korona-pandemian myötä mutta ehkäpä tulevaisuudessa ...

O1A0723 muokattu 800Hallitus onnitteli ennakkoon puheenjohtajaansa Hannu Heikkilää, joka täyttää 70 vuotta 22.6.2019.

Lähde mukaan Keudan Senioreiden toimintaan:

Unter den Linden 500Olimme huhtikuussa 2019 Berliinissä ja Potsdamissa tosi upealla matkalla 27 hengen porukalla. Viime vuonna vierailimme Liettuan Vilnassa ja toissa vuonna Puolassa mm. Torunissa ja sitä ennen Tallinnassa. Ensi vuoden matka on suunnitteilla ja paikat varataan kyllä nopeasti kun se ensi syksynä tulee myyntiin.

Kaksi vuosittaista yleiskokoustamme pidämme Keudan tiloissa ja kuulemme ajankohtaisia ja mielenkiintoisia asioita Keudan ja ammatillisen koulutuksen tiimoilta. Kulinaarikerhomme kokoontuu pari kertaa vuodessa ja järjestämme vuosittain myös pikkujouluillallisen.

Kerran vuodessa on teatterikokemus. Tänä vuonna se on 19.10.2019 Keravan oopperan laulunäytelmä ”Hevoshuijarit” Keuda-talon Kerava-salissa.

Järjestämme jäsenten hyvinvointia ja yhteenkuuluvuutta edistävää toimintaa ja ylläpidämme yhteistyösuhteita Keudaan.

Jäseniksemme voivat liittyä Keudasta eläkkeellä jo olevat tai kuluvana kalenterivuonna eläkkeelle siirtyvät. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä 98. Jäsenyys-sivulla on ilmoittautumislomake. Tarvittaessa voit olla yhteydessä sihteeriimme Kristina Tuori-Nymaniin, kristina.tuorinyman@gmail.com

Hannu Heikkilä
puheenjohtaja
Keudan seniorit ry

Siegessaeule 801Siegessäule

Sony Center 801Sony Center

Spree joen risteily 800Spree-joen risteily

Holocaust 800Holocaust

Tapahtumia:

Tasavallan presidentin avoin kirje: Tasavallan Presidentti tekee täten tiettäväksi, että tällä avoimella  kirjeellä ent. kuntayhtymän johtaja, agronomi Hannu Heikkilälle suodaan ammattikasvastusneuksen nimi ja arvo. Helsingissä 27. päivänä kesäkuuta 2018. Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö.  

1O1A4343 netti3

 

Senioreiden hallitus onnitteli Hannu Heikkilää tasavallan presidentti Sauli Niinistön myöntämän ammattikasvatusneuvoksen arvonimestä hallituksen syksyn ensimmäisessä kokouksessa 4.9.2018.

1O1A2146 500 ja saato

Jannen piknik Järvenpään kävelykadulla la 18.8. tunnelmaa kuvina:

Keudan Seniorit 2 Piknikillae 2018 800Vasemmalta Arto ja Marja-Leena Isoaho, Marjan lapsenlapsi Lotta, Hilkka Hilu Lammi, Kaisa Lehtinen, Marja Vainio ja Maisa Pyykkönen.

Keuda Seniorit JannePiknik hallituksettaret 2018 800Vasemmalta Hilkka Hilu Lammi, Kristina Tuori-Nyman ja Marja Vainio.

Tuori Nyman VierailuVillaKokkosessa IMG 20180314 144903 rajattu2

Villa Kokkosen vierailu 14.3.2018

Tuori Nyman Paatela lounas 3 800

Kevään ensimmäinen kuulinaarikerhon lounastapahtuma 21.3.2018 Paatelassa.

Lue lisää menneistä tapahtumista Arkisto-välilehdeltä.

 

 

 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi