Keudan Seniorit ry

Keudan seniorit ry:n tarkoituksena on

  • toimia Keudasta eläkkeelle siirtyneiden henkilöiden yhdyssiteenä
  • edistää jäsentensä hyvinvointia ja aktiivisuutta
  • edistää ja ylläpitää yhteistyösuhteita Keudaan ja sen omistajakuntiin, eri alojen yrittäjiin, vastaaviin järjestöihin ja yhteisöihin

Yhdistyksen asioita hoitaa vuosikokouksen valitsema hallitus, jonka muodostavat puheenjohtaja ja kuusi varsinaista jäsentä.

Tulevat tapahtumat

Yleiskokoukset:

- seuraavat yleiskokoukset ovat syksyllä 2017

Hallituksen kokoukset:

- hallituksen kevään viimeinen kokous on ti 23.5. Sibeliuksenväylä, Peltola-rakennus, Kirstu-kabinetti

- halutessasi asian hallituksen kokouslistalle niin ole yhteydessä viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta Hannu Heikkilään tai Kristina Tuori-Nymaniin.

Tapahtumia:

Kevät 2017


- Tuusula Brass 2017 tapahtuma lauantaina 17. kesäkuuta 2017 klo 17-21 Krapin Pajalla Tuusulassa. Perinteinen tapahtuma järjestetään jo 23. kerran. Tuusulanjärvi Big Bandissa on trumpetissa edelleen varapuheenjohtajamme Rauno Hoikkala.

Syksy 2017

- Ennakkotieto: to 28.9.2017 kotimainen suurmusikaali Myrskyluodon Maija. Pääsemme silloin uusittuun kaupunginteatteriin, joka on ollut todella pitkään peruskorjauksen vuoksi pois käytöstä. Lippuja varattu 35 kappaletta.


Lue lisää menneistä tapahtumista Arkisto, jossa viimeisin kertoo kevätretkestä Puolaan.

 

100 jasenet Marketta Tahvanainen Antero Velling WEBKeudan seniorit ry:n puheenjohtaja Hannu Heikkilä onnitteli ja kukitti yhdistyksen 100:t jäsenet. Tämän sijan jakoivat yhtä aikaa ilmoittautuneet Marketta Tahvanainen ja Antero Velling.

AMKE:n kultaisia ristejä Keudan senioreille. Lue Hannu Heikkilän blogikirjoitus aiheesta.
Pentti Rauhala on kutsuttu Keudan seniorit ry:n ensimmäiseksi kunniajäseneksi. Lue Hannu Heikkilän blogikirjoitus aiheesta.