Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

< Takaisin uutisiin

Keuda ja HUS Asvia vahvistavat yhteistyötään

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja HUS Asvia ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen, jonka tavoitteena on tukea HUS Asvian henkilöstön osaamista ja asiakaskokemuksen kehittämistä. Yhteistyön tavoitteena on myös turvata ammattitaitoisen työvoiman saatavuus HUS Asvian sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa pitkällä aikavälillä.

Keudan ja HUS Asvian yhteistyön tavoitteena on turvata pitkäjänteisesti riittävä ja osaava työvoima HUS Asvian asiakkailleen tuottamiin sosiaali- ja terveydenhoidon tukipalveluihin. Henkilöstön koulutus- ja kehittymistarpeiden kartoituksen jälkeen alkava ammatillinen koulutus hyödyntää erityisesti työpaikan oppimisympäristöjä.

- Nyt solmittu kumppanuussopimus syventää sitä yhteistyötä, mitä HUS ASVIAn kanssa on tehty jo pitkään. Se on samalla myös valtava luottamuksen osoitus meille keudalaisille ja sille kehittämistyölle, jota olemme yhdessä tehneet.  Keudan yhtenä tavoitteena on olla ketterä kumppani. Käytännössä se tarkoittaa muun muassa sitä, että pystymme vastaamaan HUS Asvian osaamistarpeisiin monipuolisilla koulutusratkaisuilla. Yhteistyö antaa meille myös uusia avaimia ammatillisen koulutuksen toteutusmallien kehittämiseen, toteaa koulutuskuntayhtymän johtaja Hannu Laurila.

- Erinomaiseen asiakaskokemukseen tähtäävät koulutusratkaisut, monipalveluosaaminen ja monialaista johtamista tukeva yhteistyö ovat HUS Asvian kestävän kehityksen kulmakiviä. Samalla haluamme panostaa myös uusiin digitaalisiin työympäristöihin. Toimintakulttuurin kehittämisen tavoitteena on mahdollistaa myös erinomainen työntekijäkokemus ja parhaiden osaajien sitoutuminen, summaa yhteistyön tavoitteita  HUS Asvian henkilöstöpäällikkö Milla Hepo-Oja.

Keudan toteuttama ammatillinen koulutus käsittää sekä alalle tulevat uudet työntekijät sekä HUS Asvian palvelutuotannossa nykyisin jo toimivat työntekijät ja esimiehet. Yhteistyötä jatketaan vuoden 2020 alussa HUSin yhtymähallintoon perustettavan HR yksikön kanssa, johon HUS Asvian osaamisen kehittämisen toiminnat siirtyvät.

O1A8360 Vuorinen Ylonen Polamo Hepooja Laurila 2 2 800Kumppanuussopimuksen allekirjoitustilaisuudessa mukana olivat myös Keudasta työelämäpalvelujen johtaja Anne Vuorinen, asiakkuuspäällikkö Irja Ylönen ja HUS Asvian erikoissuunnittelija Eija Pelamo, henkilöstöpäällikkö Milla Hepo-Oja sekä Keudan kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila.

HUS Asvia on Suomen suurin tukipalveluja tuottava organisaatio. HUS Asvia tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin monipuolisia palvelukokonaisuuksia yksilöllisesti, ketterästi ja osaavasti. HUS Asvia on sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden luotettava kumppani, joka tuottaa asiakkailleen lisäarvoa tarjoamalla vaikuttavia ja laadukkaita palveluja merkittävänä osana potilaan hoitoketjua.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on toimialueensa johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Palvelemme Helsingissä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskomme tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli 10 000 tutkintoon johtavaa opintosuoritusta sekä vastuullisia, uniikkeja ja elämää muuttavia tekoja joka päivä. Oppaana tekojen maailmaan toimivat laadukas koulutuksemme ja 650 innostunutta keudalaista.

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi