Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

< Takaisin uutisiin

Keuda ja Keusote kumppanuuteen osaamisen kehittämisessä

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä Keusote ja Keuda allekirjoittivat 11. syyskuuta kumppanuussopimuksen osaamisen kehittämiseksi ja ammattitaitoisen työvoiman turvaamiseksi Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän alueella.

Kumppanuudella Keuda ja Keusote tavoittelevat pitkäjänteistä ja tavoitteellista yhteistyötä osaamisen johtamisessa sekä uusien toimintamallien kehittämisessä Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän alueella. Yhteistyö mahdollistaa mm.  uusien pedagogisten koulutusmallien kehittämisen ammattitaitoisen työvoiman saatavuuden turvaamiseksi, ammatillisten urapolkujen mallintamisen ja toteutuksen, rekrytoitavien henkilöiden muuntokoulutuksen sekä systemaattisten toimintatapojen ja laadukkaan toimintakulttuurin kehittämisen.

"Tulevaisuuden työelämän tarpeet muuttuvat. Yhteistyöllä voimme vastata tulevaisuuden tarpeisiin, mutta myös tämän hetken haasteisiin, joita esim. rekrytoinnissa on tällä hetkellä", kertoo kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen. "Tulevaisuuden sote-ammattilainen on moniosaaja, joka meidän on huomioitava osaamisen ylläpitämisessä", täsmentää Laitinen-Parkkonen.

"Olemme iloisia, että saamme aloittaa Keusoten kanssa yhteistyön vaativan asiakaspalvelutyön osaamisen kehittämissä", toteaa koulutuskuntayhtymä Keudan johtaja Hannu Laurila. "Uskomme, että kumppanuutemme tuo uusia avauksia myös ammatillisen koulutuksen toteutusmallien kehittämiseen jatkossa."

Keski-Uudenmaan sote järjestää kaikki julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä kuuden kunnan alueella Keski-Uudellamaalla. Kuntayhtymässä ovat mukana Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.  Keusotessa työskentelee noin 3 500 henkilöä.

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi