Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

< Takaisin uutisiin

Koronaviruksen aiheuttamia muutoksia hakijoiden ohjauspäivän järjestelyihin

Keudan ammatilliseen perustutkintoon hakeneet jatkuvan haun hakijat kutsutaan tavallisesti ohjauspäiviin. Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan takia ohjauspäivä toteutetaan puhelimitse ja sähköpostitse. Ohjeistus koskee sinua, mikäli olet saanut kutsun maaliskuun tai huhtikuun ohjauspäivään (24.3.2020 tai 21.4.2020). Saat saman ohjeistuksen sähköpostitse.

Ohjauspäivä toteutetaan puhelinhaastattelulla ja sähköpostitse

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan:

  1. Toimita tarvittavat todistukset viimeistään ohjauspäivän aikana osoitteeseen opintotoimisto@keuda.fi. Tarvittavia todistuksia ovat viimeisimmät koulutodistukset (päättötodistukset ja niihin kuuluvat opintosuoritusotteet) ja mahdolliset työtodistukset. Liitä samaan sähköpostiviestiin kaikki liitteet ja kirjoita viestin otsikoksi etu- ja sukunimesi.
    Jos haluat, voit lähettää viestisi salattuna sähköpostina. Huomaathan kuitenkin, että lähettäminen on aina lähettäjän vastuulla ja riippuvainen lähettävän tahon tietoturvan tasosta.
  2. Haastattelija soittaa sinulle ohjauspäivänä klo 9.00–14.00 välisenä aikana. Varmista, että pystyt vastaamaan puheluun. Puhelinhaastattelu kestää noin 15 minuuttia.
  3. Keudan Hakupalvelut lähettää ohjauspäivän Keuda-tasoisen alkuinfon materiaalin (yleistietoa opiskelusta ja Keudasta) sinulle sähköpostin liitetiedostona. Tutustuthan materiaaliin itsenäisesti ennen haastattelua.

Mikäli sairastut tai sinulla on ylitsepääsemätön este puhelimitse tapahtuvalle haastattelulle, olethan etukäteen yhteydessä hakupalvelut@keuda.fi.

Opiskelijavalinnat

Teemme opiskelijavalinnat henkilökohtaisten haastattelujen jälkeen ja tiedotamme opiskelijavalinnoista sähköpostitse.

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi