Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

< Takaisin uutisiin

MTV ja Asuntomessulähettiläät ihastuivat Keudan messutalon sisustukseen

MTV Uutiset Live kiersi Keudan asuntomessutalossa sisustussuunnittelija Katariina Leppilammen kanssa ihastelemassa messutalon sisustuksen yksityiskohtia. Leppilampi on valmistunut Keudasta artesaaniksi ja opiskellut sittemmin sisustussuunnittelijaksi. Keudan asuntomessutalo on hänen lopputyönsä.

Katso MTV Uutiset Liven video tästä! MTV:n haastattelussa Keudan koulutusjohtaja Outi Tuomivaara kertoo moniammatillisesta yhteistyöstä, joka on mahdollistanut taloprojektin valmistumisen alle vuodessa.

Talon suunnittelutyö alkoi noin vuosi sitten, töihin päästiin lokakuussa 2019. Sisustussuunnitelman valmistuttua Leppilampi otti yhteyttä Keudan opettajiin ja tilasi työt sekä opiskelijatyönä että ulkopuolisilta yhteistyökumppaneilta.

Asuntomessut8 1Kukka-asetelmat ovat Keudan floristiikkaopiskelijoiden kädenjälkeä, jakkarat puuseppäopiskelijoiden valmistamia. 

Talo nousee Tuusulan Rykmentinpuistoon monialaisena yhteistyönä. Messutalon rakentumiseen on omalla työpanoksellaan osallistunut yli 60 opiskelijaa sekä lukuisia opettajia ja ammattiohjaajia Keudasta. Mukana taloprojektissa on ollut rakennusalan, sisustusalan, sähköalan, talotekniikan, viheralan ja floristiikan opiskelijoita. Osa opiskelijoista on ollut mukana omista toimipisteistään käsin, esimerkkinä Keudan puuseppäopiskelijat, jotka ovat valmistaneet talon kaikki tammiset kalusteet. 

Asuntomessut7 2Puinen sängynpääty ja yöpöydät ovat Katariina Leppilammen suunnittelemia ja Keudan opiskelijoiden toteuttamia.

Asuntomessut3 1Talon kaikki tammiset huonekalut ovat Katariina Leppilammen suunnittelemia ja Keudan opiskelijoiden valmistamia.

Asuntomessut Tuusula Outi Tuomivaara asuntomessulahettilaat2 pieniKuluneella viikolla Tuusulan asuntomessujen Asuntomessulähettiläät  vierailivat alueella ihastelemassa myös Keudan messutaloa. Lisää aiheesta Keudan Instagramissa.

Asuntomessut pidetään Tuusulan Rykmenttipuistossa 3.8.-30.8.2020. Tervetuloa seuraamaan juttusarjaa Keudan messutalon rakentumisesta, täällä osat yksi, kaksi, neljä ja viisi.

Kuvat: Minna Ruusunen ja Outi Tuomivaara

Oletko kiinnostunut sisustamisesta ja haluat sisustaa kuin ammattilainen? Tutustu Keudan Ompele ja sisusta! -koulutukseen, joka pidetään iltakoulutuksena syksyllä 2020.

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi