Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

< Takaisin uutisiin

Nina antaa varauksettomat suosittelunsa lähihoitajaopiskeluille Keudassa

Nina Haanpaan reitti lähihoitajaksi ei ole ollut ihan se tavanomaisin, sillä hänellä on takanaan 20 vuotta kestänyt ura tullissa. Veri veti kuitenkin hoiva-alalle, ja Haanpää päätyikin opiskelemaan Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keudaan Tuusulaan. 

Nina Haanpää työskenteli yksityisenä perhepäivähoitajana kahdeksan vuoden ajan. Se ei lopulta ahkeralle naiselle riittänyt, vaan tähtäin oli korkeammalla.

– Tuli sellainen olo, että haluan koulutuksen alalle ja tulin Keudaan opiskelemaan lähihoitajaksi näin vähän vanhempana, Haanpää hymyilee.

Jokaisen opiskelijan tarpeet huomioidaan

Keudassa kaikille opiskelijoille luodaan polku, jossa jokaisen elämäntilanne ja yksilölliset tarpeet otetaan huomioon.

– Tämä on ollut ihan mielettömän ihanaa, helppoa ja selkeää. Ihan sellainen olo, että ei olisi koulua käynytkään. Ihan mahtavaa on ollut, Haanpää iloitsee.

– Yhteen lauseeseen kiteytettynä Keuda on ihana, joustava ja täällä on tosi kivoja opiskelukavereita. Parasta taas on ollut se, että kaikki opettajat ovat ihan huippuja, hän jatkaa.

”Onneksi uskalsin lähteä mukaan”

Alanvaihto on iso mullistus elämään, ja moni punnitsee tarkkaan prosessin hyödyt ja mahdollisuudet. Haanpää antaa siirtymälle kuitenkin varauksettomat suosittelut.

– Moni varmaan miettii, että uskaltaako opiskelemaan lähteä ja onko se rankkaa. Heille sanon, että ei ole rankkaa ja ehdottomasti kannattaa lähteä. Minulla oli aina takaraivossa se, että haluan auttaa ihmisiä. Nyt olen saanut sen, mistä olen aina haaveillut. Onneksi uskalsin lähteä mukaan, Haanpää toteaa lopuksi.

Tutustu lähihoitajakoulutukseen ja hae mukaan tästä linkistä 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi