Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

< Takaisin uutisiin

Yhteishaku 2020 Keudaan on alkanut

Kun peruskoulu päättyy, avautuu uusia mahdollisuuksia. Me Keudassa tarjoamme paljon eri vaihtoehtoja tulevaisuuteen. Meistä on moneksi. Hae Yhteishaussa Keudaan 18.2.-10.3.2020 osoitteessa opintopolku.fi.

Yhteishaun tarjonta Keudassa

Keudassa on haettavana yhteishaussa lähes 30 eri perustutkintoa, joiden eri osaamisalat ja yksilölliset polut avaavat uusia mahdollisuuksia tulevaisuuteen, olitpa sitten päättämässä peruskoulua tai lukiota, tai suorittanut Valma-koulutuksen peruskoulun jälkeen. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Helsingissä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa.

Tutustu Keudan yhteishaun koulutustarjontaan Opintopolussa ja täytä hakulomake 10.3.2020 klo 15 mennessä.

Pääsy- ja soveltuvuuskokeet

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon, kuvallisen ilmaisun osaamisalalle hakeville järjestetään pääsykokeet 21.4-22.4.2020 Pekka Halosen Akatemiassa Tuusulassa. Tietoa Pekka Halosen pääsykokeesta ja siihen liittyvistä asioista tulee Keudan nettisivuille yhteishaun hakuajan päättymisen jälkeen. Ohjeet lähetetään myös kaikille kuvallisen ilmaisun osaamisalaan hakeneille.

Muihin koulutuksiimme ei ole pääsy- ja soveltuvuuskokeita.

Yhteishaun hakijoiden kielikokeesta on luovuttu

Keväällä 2020 emme enää järjestä yhteishaun hakijoille erillistä kielikoetta. Panostamme opiskelijoiden opiskeluvalmiuksia tukeviin opintoihin. Muun muassa suomi toisena kielenä -opintoja järjestetään jatkossa tarvittaessa kaikissa toimipisteissämme.

Harkinnanvaraisen haun liitteiden toimittaminen

Yhteishaussa harkintaan perustuvassa haussa voi hakea oppimisvaikeuksiin, sosiaalisiin syihin, koulutodistusten puuttumiseen, todistusten vertailuvaikeuksiin tai riittämättömään tutkintokielen kielitaitoon vedoten. Yhteishaun hakemuksen kopio ja sen liitteet tulee postittaa hakuajan päättymiseen 10.3.2020 mennessä osoitteella: Keudan Hakupalvelut, Sibeliuksenväylä 55 A, 04400 Järvenpää.

Mihin lukion suorittanut voi hakea?

Keudassa on yhteishaussa kuusi ylioppilaspohjaista hakukohdetta. Ylioppilas tai lukion suorittanut voi hakea myös muihin kuin ylioppilaspohjaisiin tutkintoihin jatkuvan haun kautta. Opinnot henkilökohtaistetaan aina siten, että suoritetut lukio-opinnot huomioidaan. Hakeutuminen jatkuvan haun kautta tapahtuu Keudan nettisivujen kautta perustutkintojen omilla sivuilla.

Aloita opintosi Keudassa jo kesällä

Keudassa yhteishaussa valittu voi aloittaa opinnot jo juhannuksen jälkeen orientaatioviikolla 22.- 26.6.2020. Jokaisessa toimipisteessäämme järjestettävä orientaatioviikko sisältää toimipisteiden yhteisen aloituksen, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman laatimisen, lukiseulan ja verkko-opintojen ohjeistuksen sekä tarvittaessa osaamiskartoituksen. Vaihtoehtoisesti opinnot voi aloittaa 6.8.2020. Tarkemmat tiedot ja ohjeistukset aloituspäivistä löytyvät opiskelijaksi valituille lähetettävästä valintakirjeestä.

Etkö kuulu yhteishaun kohderyhmään?

Jos et kuulu yhteishaun kohderyhmään, hae Keudaan jatkuvalla haulla. Etsi Jatkuvan haun Koulutushausta itseäsi kiinnostava koulutus ja täytä hakulomake koulutuksen sivulla. Jatkuva haku antaa mahdollisuuden aloittaa ammatillisen koulutuksen joustavasti ympäri vuoden. Jatkuvalla haulla voi hakea kuka tahansa, joka haluaa hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistaan millä tahansa pohjakoulutuksella. Meillä on laaja tarjonta myös ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja syventävää ammattiosaamista hakeville.

Tarvitsetko neuvoja hakemiseen?

Keudan Hakupalvelut ohjaa ja neuvoo mielellään kaikissa Keudaan hakemiseen liittyvissä kysymyksissä. Soita numeroon 09 2738 3700 tai kirjoita sähköpostia osoitteeseen hakupalvelut@keuda.fi. Hakupalvelut palvelee myös Hakijan Chatissa Koulutustarjonnan pääsivulla.

hakupalvelut@keuda.fi | 09 2738 3700 | Chat Hakijalle arkisin klo 9-15

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi