Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

< Takaisin uutisiin

Yhteishaussa 2016 Keudaan opiskelemaan valitut

Yhteishaussa Keudan ammattiopistoon valittujen uusien opiskelijoiden listat on nyt julkaistu. Onnea uusille opiskelijoille!

Klikkaa tästä opiskelemaan valittujen listoihin

Jos et ole antanut lupaa julkaista nimeäsi netissä, jää odottamaan kaikille valituille 16.6. alkaen postitettua kirjettä.

Voit ilmoittaa sähköisesti paikan vastaanottamisesta täältä.

Muista toimittaa pyydetyt liitteet omaan koulutusyksikköösi! Voit tuoda ne paikanpäälle 21.6. klo 8-12 tai 22.6. klo 12-16. Mikäli et pääse paikalle, toimita liitteet postitse viimeistään 30.6.

HUOM! Keravan Keskikadun yksikössämme on meneillään remontti, joten siellä ei ole vastaanottoa. Liitteet voi viedä yksikön postilaatikkoon tai lähettää postitse.


Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Lisähaku koulutuksiin, joihin yhteishaussa jäi paikkoja, alkaa perjantaina 17.6. osoitteessa Opintopolku.fi. Seuraa ilmoitteluamme täällä nettisivuilla ja Keudan ammattiopiston Facebookissa. Aiemman tutkinnon suorittanut voi hakea Keudaan ympäri vuoden jatkuvalla haulla.

Muista myös VALMA-haku, joka on auki 26.7. saakka.

Jos haluat keskustella Keudan opinto-ohjaajien kanssa vaihtoehdoistasi, tule käymään johonkin koulutusyksiköistämme (pois lukien Keravan Keskikatu) 21.6. klo 8-12 tai 22.6. klo 12-16.

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi