Saaren kartano

Paroninkuja 20, 04920 Saarentaus

Puhelin: (09) 273 81

Keudan toimipisteistä Saaren kartano on pohjoisin. Se sijaitsee 13 km Mäntsälän keskustasta pohjoiseen. Saaren kartanolla on ainutlaatuinen historia, jota se henkii vielä nykypäivänäkin hyvin hoidetussa miljöössä.

Opiskelujen aloitus syksy 2021:

Kotiväenilta to 26.8. klo 18-20 teams-kokouksena nettilinkin kautta Opiskelijalle/Kotiväelle sivustolla. 

Navigointi-ohje: Leissantie 25 - pysäköinti Jokirannan parkkipaikka.

Toimipistekohtaiset ohjeet (mm. turvallisuus).

Saaren kartanon alueella opiskelevat myös eläinlääkäriopiskelijat Helsingin yliopiston kliinisen tuotantoeläintieteen laitoksella.

Saaren kartanolla sijaitsee alkuperäiskasvien varmuuskokoelmat. Varmuuskokoelmien säilyttäjätahot on valittu kansallisen geenivaranohjelman asiantuntijaryhmä. Luonnonvarakeskuksen info geenivaroista ja kasvigeenivaroista.

Saaren kartanon tapahtumat

Saaren Joulumaa 14.-20.12.2021 ei järjestetä. Valitettavasti emme pysty näissä epävarmuuden olosuhteissa ja mahdollisten rajoitusten vallitessa järjestämään menestyksellisesti suurta yleisötapahtumaa, joka järjestetään pääosin sisätiloissa. Suuntaamme katseen jo Saaren Joulumaa 2022, jonne siirrämme jo nyt sovittuja järjestelyjä.

Julkinen liikenne Saarelle

Saarelle pääsee koulujen työ- ja loma-aikojen puitteissa Lahden, Orimattilan ja Helsingin suunnasta juna + bussi/tilataksi yhdistelmällä.

Matkahuollon aikataulut - käytä kohteena Keuda Mäntsälä (Saari) 

VR:n aikataulut
Orimattilan kaupunki/joukkoliikenne

Saaren kartanon opiskelija-asuntolat >