< Takaisin toimipisteisiin

Pekka Halosen akatemia

Keudan Pekka Halosen akatemia on kuvallisen ilmaisun koulutukseen erikoistunut toimipiste Tuusulan Rantatien tuntumassa.

Pekka Halosen akatemian kevätmyyjäiset la 13.5. klo 10.00-16.00. Kansanopistontie 60, Tuusula. A-rakennus! Käteiskaupat!

Pekka Halosen akatemiassa voi suorittaa kuvallisen ilmaisun perustutkinnon graafisen suunnittelun, kuva- ja mediataiteen sekä valokuvauksen osaamisaloilla (peruskoulu 3 v ja lukio 2 v). Toimipisteessä on noin 200 ammatillista perustutkintoa suorittavaa opiskelijaa. Alla olevien linkkien kautta voit perehtyä tarkemmin osaamisaloihin ja niiden eri toteuteuksiin.

Graafinen suunnittelu: pk-linja 3 v / yo-linja 2 v

Kuva-ja mediataide: pk-linja 3 v / yo-linja 2 v

Valokuvaus: pk-linja 3 v / yo-linja 2 v

Yhteishaku 21.2.-14.3.2017 on päättynyt.

Keudan jatkuvan haun kautta voi hakeutua kaikille osaamisaloille. Hakijoille ilmoitetaan, kun uusia koulutuksia aloitetaan. Kaikki hakemukset huomioidaan myös kevään 2017 yhteishaun yhteydessä.

Katso täältä Keudan Pekka Halosen akatemian opiskelijoiden portfoliot.

Toimipistevastaava Markku Tyni 050 4397 677, markku.tyni@keuda.fi

Koulutusassistentti Marjo Dahlsten 050 3099 649, marjo.dahlsten@keuda.fi (28.2.alkaen)


Kansanopiston
tavoitteena on kehittää kuvataiteen koulutusta, joka kohdistuu taiteen ammattiopetuksen ja toisaalta työväen- ja kansalaisopistojen opintojen väliin. Kansanopistossa on opetusta kolmella eripituisella linjalla. Järjestämme myös kuvataiteen lyhytkursseja. Toimintamme lähtökohtana on kuvataiteen perinteen ja nykytaiteen yhteyden etsimisessä. Olemme jatkamassa Tuusulan Rantatien taiteilijayhteisön 1900-luvun alussa syntynyttä sivistyksellistä perinnettä tämän päivän koulutuksen keinoin.

Yksikössämme on pieni määrä vuokrahuoneita, joista voimme vuokrata huoneen (2 hengen huone) osalle Keudan Pekka Halosen akatemian opiskelijoista. Vuokra-aika on lukuvuosi. Hakuaika ilmoitetaan vuosittain.

Yksikköön on hyvät kulkuyhteydet sekä Järvenpään että Helsingin suunnalta. Linja-autopysäkki (Kansanopisto) sijaitsee noin 5 minuutin kävelymatkan päässä yksiköstä ja Ainolan seisakkeelta on noin 25 minuutin kävelymatka.

Kansanopiston yhteyshenkilö on Pia Kousa 040 174 5488, pia.kousa@keuda.fi

Toimipistekohtaiset ohjeet (mm. turvallisuus).

kartat pekkahalosenakatemia

Puhelin: (09) 273 81

Kansanopistontie 60,
04380 Tuusula
info@keuda.fi