< Takaisin toimipisteisiin

Pekka Halosen akatemia

Keudan Pekka Halosen akatemia on kuvallisen ilmaisun koulutukseen erikoistunut toimipiste Tuusulan Rantatien tuntumassa.

Koulutukset Keudan Pekka Halosen akatemiassa

Tutkintoon johtavat koulutukset tai tutkinnon osat

Muut koulutukset

Pekka Halosen akatemiassa voi suorittaa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon kuvallisen ilmaisun osaamisalalla.  Osaamisala tarjoaa laaja-alaista kuvallisen ilmaisun koulutusta. Pekka Halosen akatemiassa valitaan suuntautumisvaihtoehdoksi graafinen suunnittelu, kuvataide tai valokuvaus. Suuntautumisvaihtoehdon valinta tapahtuu HOKS keskustelussa opintojen alussa. Yksilölliset opintopolut rakennetaan mm. ammatillisten valinnaisten tutkinnon osien perusteella. Toimipisteessä opiskelee noin 200 ammatillista perustutkintoa suorittavaa opiskelijaa. 

Opintotoimisto

Tuusula Pekka Halosen akatemia
Avoinna ma-to 12.00-16.00, pe 12.00-14.30
koulutusassistentti Marjo Dahlsten, puh. 050 309 9649

Opiskelijahuolto:

Terveydenhoitajan, kuraattorin ja psykologin yhteystietoihin.
(valitse sivupalkista haluamasi yhteystiedot)

Toimipistevastaava
toimialapäällikkö Suvi Päivärinta, p. 040 174 5573, suvi.paivarinta@keuda.fi

Pekka Halosen akatemiassa toimii myös kansanopisto. Kansanopiston tavoitteena on kehittää kuvataiteen koulutusta, joka kohdistuu taiteen ammattiopetuksen ja toisaalta työväen- ja kansalaisopistojen opintojen väliin. Kansanopistossa on opetusta kahdella eri linjalla. Järjestämme myös kuvataiteen lyhytkursseja. Toimintamme lähtökohtana on kuvataiteen perinteen ja nykytaiteen yhteyden etsimisessä. Olemme jatkamassa Tuusulan Rantatien taiteilijayhteisön 1900-luvun alussa syntynyttä sivistyksellistä perinnettä tämän päivän koulutuksen keinoin.

Kansanopiston yhteyshenkilö on Pia Kousa p. 040 174 5488, pia.kousa@keuda.fi

Yksikössämme on pieni määrä vuokrahuoneita, joista voimme vuokrata huoneen (2 hengen huone) osalle Keudan Pekka Halosen akatemian opiskelijoista. Vuokra-aika on lukuvuosi. Hakuaika ilmoitetaan vuosittain.

Katso täältä Keudan Pekka Halosen akatemian opiskelijoiden portfoliot.

Yksikköön on hyvät kulkuyhteydet sekä Järvenpään että Helsingin suunnalta. Linja-autopysäkki (Kansanopisto) sijaitsee noin 5 minuutin kävelymatkan päässä yksiköstä ja Ainolan seisakkeelta on noin 25 minuutin kävelymatka.

Toimipistekohtaiset ohjeet (mm. turvallisuus).

kartat pekkahalosenakatemia

Puhelin: (09) 273 81

Kansanopistontie 60,
04380 Tuusula

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi