< Takaisin toimipisteisiin

Pekka Halosen akatemia

Keudan Pekka Halosen akatemia on kuvallisen ilmaisun koulutukseen erikoistunut toimipiste Tuusulan Rantatien tuntumassa.

Pekka Halosen akatemiassa järjestetään pääsykokeet seuraavasti keväällä 2019

Kuvallisen ilmaisun osaamisala,Graafisen suunnittelun suuntautumisvaihtoehto: 6. ja 7.5.2019

Kuvallisen ilmaisun osaamisala, Kuvataiteen suuntautumisvaihtoehto: 6., 7. ja 8.5.2019

Kuvallisen ilmaisun osaamisala, Valokuvauksen suuntautumisvaihtoehto: 6. ja 7.5.2019

Ennakkotehtävä

Pääsykokeeseen sisältyy yhtenä pisteitä tuovana osana ennakkotehtävä. Teet sen suuntautumisvaihtoehdon ennakkotehtävän, johon haet ensisijaisesti. Luethan ohjeet tarkasti. Huom! Ennakkotehtävä palautetaan tehtynä Pekka Halosen akatemiaan 24.4.2019 klo 16.00 mennessä osoitteella:

Pekka Halosen akatemia "ennakkotehtävä (suuntautumisvaihtoehto)" Kansanopistontie 60, 04380 Tuusula

ENNAKKOTEHTÄVÄ Graafisen suunnittelun suuntautuminen

ENNAKKOTEHTÄVÄ Kuvataiteen suuntautuminen

ENNAKKOTEHTÄVÄ Valokuvauksen suuntautuminen

 

Koulutukset Keudan Pekka Halosen akatemiassa

Tutkintoon johtavat koulutukset tai tutkinnon osat

Muut koulutukset

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon kuvallisen ilmaisun osaamisala on laaja-alainen kuvallisen ilmaisun kenttä. Pekka Halosen akatemiassa valitaan suuntautumisvaihtoehdoksi graafinen suunnittelu, kuvataide tai valokuvaus. Oleellista on, että opiskelija tietää jo hakuvaiheessa, mihin suuntautumisvaihtoehtoon haluaa. Kussakin suuntautumisvaihtoehdossa aloitetaan suuntautumisvaihtoehdon mukaiset ammatilliset opinnot heti opintojen alussa. Yksilölliset opintopolut rakennetaan mm. ammatillisten valinnaisten perusteella.

Pekka Halosen akatemiassa voi suorittaa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoon kuuluvan kuvallisen ilmaisun osaamisalan perustutkinnon. Suuntautumisvaihtoehtoja on kolme: graafinen suunnittelu, kuvataide sekä valokuvaus (peruskoulu 3 v ja lukio 2 v). Toimipisteessä on noin 200 ammatillista perustutkintoa suorittavaa opiskelijaa. 

Opintotoimisto

Tuusula Pekka Halosen Akatemia
Avoinna ma-to 12.00-16.00, pe 12.00-14.30
koulutusassistentti Marjo Dahlsten
puh. 050 309 9649

Toimipistevastaava Markku Tyni 050 4397 677, markku.tyni@keuda.fi

Pekka Halosen akatemiassa toimii myös kansanopisto. Kansanopiston tavoitteena on kehittää kuvataiteen koulutusta, joka kohdistuu taiteen ammattiopetuksen ja toisaalta työväen- ja kansalaisopistojen opintojen väliin. Kansanopistossa on opetusta kolmella eripituisella linjalla. Järjestämme myös kuvataiteen lyhytkursseja. Toimintamme lähtökohtana on kuvataiteen perinteen ja nykytaiteen yhteyden etsimisessä. Olemme jatkamassa Tuusulan Rantatien taiteilijayhteisön 1900-luvun alussa syntynyttä sivistyksellistä perinnettä tämän päivän koulutuksen keinoin.
Kansanopiston yhteyshenkilö on Pia Kousa 040 174 5488, pia.kousa@keuda.fi

Yksikössämme on pieni määrä vuokrahuoneita, joista voimme vuokrata huoneen (2 hengen huone) osalle Keudan Pekka Halosen akatemian opiskelijoista. Vuokra-aika on lukuvuosi. Hakuaika ilmoitetaan vuosittain.

Katso täältä Keudan Pekka Halosen akatemian opiskelijoiden portfoliot.

Yksikköön on hyvät kulkuyhteydet sekä Järvenpään että Helsingin suunnalta. Linja-autopysäkki (Kansanopisto) sijaitsee noin 5 minuutin kävelymatkan päässä yksiköstä ja Ainolan seisakkeelta on noin 25 minuutin kävelymatka.

Toimipistekohtaiset ohjeet (mm. turvallisuus).

kartat pekkahalosenakatemia

Puhelin: (09) 273 81

Kansanopistontie 60,
04380 Tuusula

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi