Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Opiskelin Pekka Halosen akatemian valokuvauksen linjalla vuosina 2010 - 2012. Nykyään toimin Helsingissä freelancer-kuvaajana, teen mm lehtikuvia, promo- ja tapahtumakuvia.

Pekkiksestä sain hyvät käytännön opit valokuvaajan työhön, teorian osuutta unohtamatta. Valmistuessani minulla oli käytännön lisäksi hyvä käsitys oikeuksistani valokuvaajana. Opiskeluajasta mieleeni on jäänyt erityisesti studiopäivien luova tekeminen ja niissä vierailevian opettajien omasta työelämästään tuomat käytännöt. Olen kiinnostunut lehtikuvauksesta ja minua ilahdutti se, miten hyvin perehdyimme alan käytäntöihin, sopimuksiin ja oikeuksiin. Pääsin vielä työssäoppimaan kahteen suureen lehtitaloon tekemään juuri sitä mitä olin toivonut. Näistä saamani kokemus ja oppi on korvaamatonta. Toinen harjoitteluista poiki myös kesätyöpaikan.

Arvostin opetuksen monipuolisuutta ja sitä, että kullakin opettajalla oli oma selkeä alueensa ja että saatoin luottaa jokaisen ammattitaitoon ja vinkkeihin. Nykyiset ja tulevat opiskelijat: nauttikaa opiskeluajastanne, ystävystykää opiskelukavereiden kanssa ja pitäkää näitä arvokkaita kontakteja yllä myös opiskelun jälkeen.

www.mikkokauppinen.com 

www.facebook.com/mikkokauppinenphotography

Takaisin valokuvauksen sivulle. Valokuvauksen alumnit: Nina Mönkkönen.

Mikko KauppinenKuva: Sari Harju.

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi