Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Kuva- ja mediataiteen lehtori Irma Tonteri

Opetan Taidegrafiikkaa eri opintokokonaisuuksien osissa sekä Havainto- ja ilmaisu opintokokonaisuuteen liittyviä piirustusopintoja, esim. elävän mallin piirtämistä. Olen käynyt tällä mäellä töissä n. 20 v. 1980-luvun lopulla opetin Tuusulan kansanopistossa useita yksittäisiä kursseja, 1990-luvulla tein Taideteollisen korkeakoulun pedagogisisten opintojeni opetusharjoittelun  täällä ja oli luontevaa jatkaa Pekka Halosen akatemiassa taidegrafiikan opettajana. Opetushenkilökunnan veteraaneja siis, se kuvaa hyvin kuinka sitoutunut opettajakunta meillä on.

Olen viihtynyt työssäni. Opettaminen on avointa yhdessä toimimista opiskelijoiden kanssa ja koen opetustyössä myös itse kehittyväni ja kasvavani. Ammatissa toimivana kuvataiteilijana voin tarjota opiskelijoille ajankohtaista ja ammatillista tietoa taiteilijan työelämästä, sekä työhön liittyvistä olosuhteista ja ajattelusta.

Takaisin kuva- ja mediataiteen sivulle. Kollegat: Jussi Juurinen, Pasi Järvinen, Jukka Kinanen, Pia Kousa, Timo Partanen.

irm tonteriKuva: Anna Peltola.

 

 

 

 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi