Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Uusikartano

Saaren kartanon opiskelija-asuntolat


Mäntsälän Saaren kartanon toimipisteessä asuntolapaikkoja on rajoitetusti. Etusijalla ovat yhteishaun kautta valituksi tulleet ensimmäisen vuoden opiskelijat, pitkämatkalaiset ja hankalien kulkuyhteyksien päässä asuvat. Alaikäinen opiskelija asuu asuntolassa aina huoltajansa vastuulla.

Asuntolasäännöt

Huoneet ovat pääsääntöisesti kahdelle hengelle. Huoneissa on sängyt, pöydät, tuolit, patjat, tyynyt ja peitot. Sosiaalitilat löytyvät käytävältä. Asuntolassa on liesi, mikro, jääkaappi, televisio ja jonkin verran astioita. Asuntolassa on yövalvoja ilta- ja yöaikaan. Huoneita voi vaihtaa vain asuntolanhoitajan luvalla.

Asuntolassa oleskelu on kielletty:

  • viikonloppuisin
  • lomilla
  • oppituntien aikana
  • sairauslomalla

Asuntolaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Asuntolamme ovat savuttomia ja päihteettömiä.

Asuntola-asumisesta peritään kulukorvausta tarvikkeiden ja välineiden hankkimiseksi sekä palvelujen ja iltatoiminnan järjestämiseksi alkaen 20,00 €/kk/2hh (omilla liinavaatteilla). Kulukorvaus laskutetaan syys- ja kevätlukukaudella. Asuntolan avain luovutetaan allekirjoitettua sitoumuslomaketta vastaan. Lomake täytetään asuntolanhoitajan työpisteellä. Kuukausiasujilta peritään avaimen luovutuksen yhteydessä lisäksi 100 €:n avainpantti (mieluiten korttimaksu). Avainpantti palautetaan asumisen päätyttyä. Jos avain katoaa, peritään 100 € lukitusten ylläpitomaksuna.

Yksittäiset yöpymiset ja muu lyhytaikainen majoitus on mahdollista taloissa Pajamäki ja Päälliköntalo erillisen hinnaston mukaan 1 - 2 henkilön huoneissa alkaen 15,00 €/vrk. Lyhytaikaisen majoituksen yhteydessä ei peritä avainpanttia.

Viikko on maanantaista perjantaihin.
Koulutuksen järjestäjä varaa oikeuden hintatietojen muuttamiseen.

Asuntolapaikkahakemus

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi