Esihenkilöiden ja yritysjohdon koulutukset

Inspiroidu johtamisesta ja esimiestyöstä Tuusulanjärven kauniissa maisemissa!

Johtamis- ja esimieskoulutuksissa kehität ammattitaitoasi ja saat työkaluja henkilöstösi johtamiseen valmentavalla otteella. Kasvat esimiesroolissasi ja pääset kokeilemaan uusia tapoja kohdata ja ratkaista työyhteisön arjen haasteita. Hyvällä johtamisella luotsaat yrityksen menestykseen.

Pystyäksesi johtamaan muita hyvin sinun on ensin tunnistettava vahvuutesi ja löydettävä oma johtamistapasi. Keudan johtamiskoulutuksissa opit pukemaan osaamisesi ja yrityksesi vahvuudet sanoiksi, kuviksi ja tarinoiksi. Opit havaitsemaan keskeiset menestystekijät nyt ja tulevaisuudessa. Olennaista on kyky muuttaa strateginen ajattelu käytännöiksi ja tavoitteet tekemiseksi.

Koulutustarjontamme kattaa niin tiiminvetäjälle sopivat esimieskoulutukset kuin organisaation kokonaisvaltaiseen kehittämiseen tähtäävät ylemmän johdon koulutukset. Tarjoamme tutkintoon johtavaa koulutusta, lyhytkoulutusta ja osaamiskartoituksia. Räätälöimme toteutuksia myös työyhteisösi erityistarpeisiin. Kysy lisää!


Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kaipaatko valmennusta ja tukea omaan esihenkilötyöhösi? Haluatko kasvaa esihenkilöroolissasi tai kokeilla uusia tapoja kohdata ja ratkaista työyhteisön arjen haasteita? Tutkinto soveltuu minkä tahansa alan esihenkilöille, jotka haluavat lisää osaamista esihenkilötyöhön. Toteutamme koulutusta myös erilaisin painotuksin, esimerkiksi kunta-alan ja sosiaali- ja terveysalan esihenkilöille suunnattuna.

Tutustu lähiesimiestyön ammattitutkintoon ja sen eri painotuksiin ja hae mukaan.


""

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Koulutuksessa syvennetään johtamisen ymmärrystä ja taitoa. Toteutamme koulutusta eri painotuksin, esim. kuntien, sosiaali- ja terveysalan johtajille ja järjestöjen johtotehtävissä toimiville henkilöille.

Tutustu johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitukintoon ja sen eri painotuksiin ja hae mukaan.


Ajoneuvoalan ammattitutkinto, työnjohdon osaamisala

Nyt tarjolla myös täsmäkoulutus ajoneuvoalan työnjohdolle. Koulutus toteutetaan aluksi yhdessä lähiesimiestyön ammattitutkinnon kanssa.

Tutustu ajoneuvoalan ammattitukintoon ja hae mukaan.


""

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Koetko roolisi esimiehenä haastavaksi? Haluatko kehittää ammattitaitoasi ja saada työkaluja tiimisi johtamiseen? Koulutus soveltuu sinulle, joka työskentelet ravintolassa esihenkilönä, vuoroesihenkilönä tai yksikön päällikkönä, erilaisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä.

Tutustu majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkintoon ja hae mukaan.


""

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Toimitko teollisuus- ja tuotantoalojen työjohto- tai esihenkilötehtävissä? Tämä koulutus on juuri sinua varten. Koulutuksessa kehität osaamistasi esihenkilönä ja vastuualueesi henkilöstön ja tuotannon johtamisessa.

Tutustu tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkintoon ja hae mukaan.


Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan esimiestehtävissä tai asiantuntija- ja suunnittelutehtävissä alan palveluja tuottavissa yrityksissä, julkisissa organisaatioissa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Tutustu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkintoon ja hae mukaan.


""

Turvallisuuspäällikön valmennusohjelma

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa uudenlaisen asiantuntija- ja päällikkövalmennuksen, joka antaa osallistujalle valmiudet toimia monipuolisesti organisaation erilaisissa turvallisuuden ja riskienhallinnan kehittämis- ja johtamistehtävissä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-hallinnon kanssa ns. yhteishankintakoulutuksena/ täsmäkoulutuksena. Kouluttajana on turvallisuus-, riskienhallinta ja laatuasiantuntija Kari Helislahti.

Tutustu turvallisuuspäällikön valmennusohjelmaan.

Kysy lisää!

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

hakeutumispalvelut@keuda.fi