Esihenkilöiden ja yritysjohdon koulutukset

Vie osaamisesi johtamisesta ja esihenkilötyöstä uudelle tasolle!

Johtamis- ja esihenkilökoulutuksissa kehität ammattitaitoasi ja saat työkaluja henkilöstösi johtamiseen valmentavalla otteella. Kasvat esihenkilön roolissasi ja pääset kokeilemaan uusia tapoja kohdata ja ratkaista työyhteisön arjen haasteita. Yhtenä kärkenä koulutuksissamme onkin hyvinvoiva työyhteisö ja esihenkilö. Hyvällä johtamisella luotsaat yrityksen menestykseen. 

Pystyäksesi johtamaan muita hyvin sinun on ensin tunnistettava vahvuutesi ja löydettävä oma johtamistapasi. Keudan johtamiskoulutuksissa opit pukemaan osaamisesi ja yrityksesi vahvuudet sanoiksi, kuviksi ja tarinoiksi. Opit havaitsemaan keskeiset menestystekijät nyt ja tulevaisuudessa. Olennaista on kyky muuttaa strateginen ajattelu käytännöiksi ja tavoitteet tekemiseksi. 

Koulutustarjontamme

Koulutustarjontamme kattaa niin tiiminvetäjälle sopivat esihenkilökoulutukset kuin organisaation kokonaisvaltaiseen kehittämiseen tähtäävät ylemmän johdon koulutukset. Tarjoamme tutkintoon johtavaa koulutusta, yksittäisiä, juuri tämän hetken tarpeitasi vastaavia yksittäisiä tutkinnon osia sekä lyhytkoulutusta. Monet koulutuksemme voit suorittaa myös etäopiskeluna. Räätälöimme toteutuksia myös työyhteisösi erityistarpeisiin. Kysy lisää! 

Kysy lisää!

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Katso asiakkaan kokemus videolta

Tutustu Keudan esimiestyön ja johtamisen opettajiin

Tutustu videolla Keudan esihenkilö- ja johtamisen koulutuksiin