Kehitä liiketoiminnan osaamistasi

Keuda tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kehittyä liiketalouden ja hallinnon tehtävissä ja yrittäjänä.

Valitse itsellesi sopiva eri tasoisista ja pituisista koulutuksistamme ja kehitä osaamistasi esimerkiksi myynnissä, digimarkkinoinnissa tai talousasioissa. Opiskele työn ohessa ja suorita yksittäisiä tutkinnon osia tai koko tutkinto.

Koulutuksiimme on jatkuva haku, eli voit hakea milloin vain!


Liiketoiminnan ammattitutkinto

""

Sinulla on jo osaamisalan perusosaaminen ja työkokemusta. Opiskelemalla ja suorittamalla tutkinnon syvennät osaamistasi sekä parannat mahdollisuuksiasi siirtyä vastuullisempiin tehtäviin.

”Käteen jäi hyviä keskusteluja, ajatuksia sekä lennokkaita ideoita, joita pitää vielä muokata formaattiin sopivaksi. Hyvä kokonaisuus. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus olla aikuisoppilas. Kiitän.”

A. Lavikainen, varaosamyynti ja -markkinointi.


Liiketoiminnan osaajaksi tutkinnon osa kerrallaan!

Voit myös keskittyä ammattitaitosi parantamiseen rajatusti valitsemalla juuri kehittämistarpeitasi vastaavat tutkinnon osat. Voit suorittaa yksittäisen tutkinnon osan tai edetä kohti tutkintoa osa kerrallaan.


Liiketoiminnan perustutkinto (merkonomi)

""

Monipuolinen ja työmarkkinoilla arvostettu ammatillinen perustutkinto. Voit opiskella ja suorittaa tutkinnon myös työn ohessa monimuotokoulutuksena. Tutkinto on tarkoitettu niille, joilla ei vielä ole alan tutkintoa tai työkokemusta.

Yhteyshenkilöt

Nuotiomaa Irmeli

Opettaja

+358 401 745 437

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Liukkonen Ulla

Opettaja

+358 505 935 465

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700