Kehitä liiketoiminnan osaamistasi

Keuda tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kehittyä liiketalouden ja hallinnon tehtävissä ja yrittäjänä.

Valitse itsellesi sopiva eri tasoisista ja pituisista koulutuksistamme ja kehitä osaamistasi esimerkiksi myynnissä, digimarkkinoinnissa, tai talousasioissa. Opiskele työn ohessa ja suorita yksittäisiä tutkinnon osia tai koko tutkinto.

Koulutuksiimme on jatkuva haku, eli voit hakea milloin vain!


Liiketoiminnan perustutkinto (merkonomi)

Monipuolinen ja työmarkkinoilla arvostettu ammatillinen perustutkinto. Voit opiskella ja suorittaa tutkinnon myös työn ohessa monimuotokoulutuksena.

Tutustu liiketoiminnan perustutkintoon ja sen eri painotuksiin ja hae mukaan.


Liiketoiminnan ammattitutkinto

Sinulla on jo osaamisalan perusosaaminen ja työkokemusta. Opiskelemalla ja suorittamalla tutkinnon syvennät osaamistasi sekä parannat mahdollisuuksiasi siirtyä vastuullisempiin tehtäviin. Voit myös keskittyä ammattitaitosi parantamiseen rajattuun aiheeseen keskittyvässä koulutuksessa. Silloin suoritat vain yhden tutkinnon osan.

”Käteen jäi hyviä keskusteluja, ajatuksia sekä lennokkaita ideoita, joita pitää vielä muokata formaattiin sopivaksi. Hyvä kokonaisuus. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus olla aikuisoppilas. Kiitän.”

A. Lavikainen, varaosamyynti ja -markkinointi.

Tutustu liiketoiminnan ammattitutkintoon ja sen eri painotuksiin ja hae mukaan.


Kannattavuuslaskenta ja budjetointi (60 osp)

Koulutuksessa saat kokonaiskuvan kannattavuuslaskennasta ja budjetoinnista ja perehdyt käytännön operatiiviseen laskentaan. Opit katetuottolaskennan perusteet sekä ymmärtämään budjetoinnin ja raportoinnin merkityksen yrityksen johtamisessa. Käytännönläheiset harjoitukset auttavat sinua ymmärtämään erilaisia laskelmia ja raportteja. Koulutus hyödyttää kaikkia, jotka haluavat tehdä kannattavaa myyntiä; esimerkiksi yrittäjät ja myynnin tehtävissä toimivat.

Tutustu koulutukseen!


Palkanlaskennan koulutus (60 osp)

Koulutuksessa saat kokonaiskuvan tarpeellisista työlainsäädännön osa-alueista ja työehtosopimusten tulkinnasta sekä opit hoitamaan palkanlaskentaa ja siihen liittyviä viranomaisilmoituksia itsenäisesti. Koulutus sopii sinulle, joka teet työssäsi palkanlaskennan tehtäviä. Olet joko hiljattain siirtynyt palkanlaskennan tehtäviin tai olet työskennellyt pidempään mutta haluat syventää osaamistasi.

Tutustu koulutukseen!


Pienyrityksen digimarkkinointi (30 osp)

Asiakas on netissä ja sosiaalisessa mediassa, osaatko tuottaa asiakasta kiinnostavaa sisältöä? Löytääkö asiakas tuotteesi ja palvelusi? Toimiiko ostopolku ja tuleeko myyntiä? Käytännönläheisessä koulutuksessa opit keskeisiä asioita some- ja verkkonäkyvyyden parantamiseksi ja työpajoissa opit käyttämään digityökaluja. Käytännön tekemisellä osoitat osaamisesi kahdessa tutkinnon osassa ja saat näistä todistuksen.

Hae viimeistään 4.2.2022! Koulutus alkaa 15.2.2022.

Yhteyshenkilöt

Keudan Hakeutumispalvelut

09 2738 3700

hakeutumispalvelut@keuda.fi