Lyhytkoulutus

Vastaamme työelämän muuttuviin tarpeisiin

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa erilaisia lyhyt- ja täsmäkoulutuksia työelämän muuttuviin tarpeisiin toimien kilpailluilla markkinoilla. Palvelemme yrityksiä ja julkista sektoria ELY:n Täsmä-, Rekry- ja Muutoskoulutuksissa, yrityksille räätälöidyissä tilauskoulutuksissa ja kaikille avoimissa lyhytkoulutuksissa.

Tarjolla on myös eri aloille suunnattuja koulutuksia, jotka rakentuvat ajankohtaisten teemojen ympärille. Koulutamme esimerkiksi hiusalan ammattilaisista ekokampaajia sekä tarjoamme kukkasidonnan trendien lyhytkoulutuksia floristisen alan ammattilaisille. Myös mm. anniskelu- ja hygieniapassitestit ja ensiapukoulutukset voit suorittaa kauttamme. Keudan erikoisuus on tekstiilihuollon hygieniavastaavan verkkokoulutus, joka mahdollistaa alan osaajien pätevöittämisen maailmanlaajuisesti!

Uusia lyhytkoulutuksia

Uusina lyhytkoulutuksina tarjolla on alan johtavien kouluttajien vetämiä tunne- ja vuorovaikutustaitojen ammatilliseen kehittämiseen tähtääviä koulutuksia sekä yritysjohdolle suunnattuja riskienhallinnan ja turvallisuuden koulutuksia. Tutustu esimerkiksi Turvallisuuspäällikön valmennusohjelmaan.

Kaikille avoimien koulutusten lisäksi räätälöimme toteutuksia myös tilauksesta. Koulutusta on mahdollista pitää myös yrityksen omissa tiloissa ja verkossa. Lue lisää yrityskohtaisista koulutuspalveluista.

Keudan lyhytkoulutukset toteuttaa Keuda Koulutuspalvelut Oy. Tutustu tarjolla oleviin lyhytkoulutuksiin.

Kysy lisää!

Kallunki Heikki

Toimitusjohtaja, Keuda Koulutuspalvelut Oy

+358401906912

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Leskinen Heidi

Myynti- ja koulutuspäällikkö Keuda Koulutuspalvelut Oy

+358401902765

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Vainio Satu

Palveluasiantuntija Keuda Koulutuspalvelut Oy

+358401209723

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55