Lyhytkoulutus

Kuntayhtymän tytäryhtiö Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa erilaisia lyhyt- ja täsmäkoulutuksia työelämän muuttuviin tarpeisiin toimien kilpailluilla markkinoilla. Palvelemme yrityksiä ja julkista sektoria ELY:n Täsmä-, Rekry- ja Muutoskoulutuksissa, yrityksille räätälöidyissä tilauskoulutuksissa ja kaikille avoimissa lyhytkoulutuksissa.

Tarjolla on myös eri aloille suunnattuja koulutuksia, jotka rakentuvat ajankohtaisten teemojen ympärille. Koulutamme esimerkiksi hiusalan ammattilaisista ekokampaajia sekä tarjoamme kukkasidonnan trendien lyhytkoulutuksia floristisen alan ammattilaisille. Myös mm. anniskelu- ja hygieniapassitestit ja ensiapukoulutukset voit suorittaa kauttamme. Keudan erikoisuus on tekstiilihuollon hygieniavastaavan verkkokoulutus, joka mahdollistaa alan osaajien pätevöittämisen maailmanlaajuisesti!

Uusia lyhytkoulutuksia

Uusina lyhytkoulutuksina tarjolla on alan johtavien kouluttajien vetämiä tunne- ja vuorovaikutustaitojen ammatilliseen kehittämiseen tähtääviä koulutuksia sekä yritysjohdolle suunnattuja riskienhallinnan ja turvallisuuden koulutuksia. Tutustu Turvallisuuspäällikön valmennusohjelmaan täältä.

Kaikille avoimien koulutusten lisäksi räätälöimme toteutuksia myös tilauksesta. Koulutusta on mahdollista pitää myös yrityksen omissa tiloissa ja verkossa.

Keudan lyhytkoulutukset toteuttaa Keuda Koulutuspalvelut Oy.

Kysy lisää!

Vuorinen Anne

Johtaja, Yritys- Ja Elinvoimapalvelut

+358 504 150 974

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Leskinen Heidi

Myynti- ja koulutuspäällikkö Keuda Koulutuspalvelut Oy

+358 401 902 765

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Vainio Satu

Palveluasiantuntija Keuda Koulutuspalvelut Oy

+358 401 209 723

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)