Työllistä oppisopimuksen kautta

Oppisopimus kannattaa

Etsitkö sopivaa koulutettavaa tai onko sinulla jo tiedossa henkilö, jolle haluaisit tarjota oppisopimuspaikkaa? Oppisopimus mahdollistaa uuden tekijän kouluttamisen organisaation osaavaksi työntekijäksi.

Oppisopimuskoulutuksessa suurin osa oppimisesta tapahtuu työpaikalla käytännön työtehtävissä. Opetusta täydennetään tarvittaessa esimerkiksi lähiopetuksella, verkko-opinnoilla tai etätehtävillä. Ammatillisten tutkinnon osien edellyttämä ammattitaito ja osaaminen osoitetaan  tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa ja työprosesseissa eli näytöillä

Oppisopimuskoulutus perustuu opiskelijan ja työnantajan väliseen kirjalliseen määräaikaiseen työsopimukseen. Oppisopimuskoulutuksessa olevan opiskelijan viikoittaisen työajan tulee olla keskimäärin vähintään 25 tuntia ja oppisopimus voidaan solmia vähintään viikon pituiseksi ajaksi.

Kun sopiva tekijä löytyy, pyydä häntä täyttämään hakemus koulutuksen sivulla, niin olemme yhteydessä. Voit kääntyä kaikissa kysymyksissä Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnan puoleen. Keudan yrityspalveluiden asiantuntijat ja eri alojen opettajat ovat myös tukenasi, kun mietit henkilöstön kouluttamista oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700