Rekrytointitapahtumat

Tuemme yrityksiä rekrytointitarpeissa järjestämällä rekrytointitapahtumia ja -tapaamisia

Verkostossamme on valmistuvia opiskelijoita ja kokeneita alanvaihtajia. Kerromme yrityksille työllistämistukimahdollisuuksista.

Rekrytointitapahtumat

Järjestämme tarpeiden mukaan rekrytointitapahtumia, joissa yrityksen on mahdollista esitellä toimintaansa ja työmahdollisuuksiaan alan opiskelijoille ja opettajille. Tapahtumassa pääset tapaamaan opiskelijoita ja haastattelemaan heitä avoimiin tehtäviin. Tilaisuudet ovat oiva tapa edistää toimialan arvostusta ja kiinnostavuutta sekä tutustua opiskelijoiden työelämäodotuksiin ja -toiveisiin.

Yritysvierailut Keudaan

Yritykset ovat erittäin tervetulleita vierailijoita Keudaan. Vierailun järjestämiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä alan opettajiin tai Keudan asiakkuuspäälliköihin. Järjestämme myös etätapaamisia Teams-yhteydellä.

Opiskelijavierailut yritykseen

Tulemme mielellämme opiskelijaryhmän kanssa tutustumaan yritykseenne. Tutustumiskäynnit ovat erittäin opettavaisia ja innostavia tapahtumia opiskelijoille.

Ura- ja rekrytointikanava Tiitus

Opiskelijoiden työ- ja harjoittelupaikkojen ilmoittamiseen käytössämme on oppilaitosten yhteinen keskitetty kanava Tiitus. Tiitus on helppokäyttöinen, sähköinen ura- ja rekrytointikanava. Vahvistamme Keudassa entisestään Tiituksen käyttöä ja siksi toivomme, että yritykset, jotka osallistuvat Keudan järjestämiin rekrytointitapahtumiin tulevat mukaan myös Tiitus-palveluun. Näin opiskelijat on helppo ohjata tapahtuman jälkeen etsimään tapahtumassa mukana ollutta yritystä ja tarjottuja työ- ja harjoittelupaikkoja Tiituksesta.  Tiitukseen pääset kirjautumaan tästä: www.tiitus.fi/keuda

 

Ota yhteyttä:

yritysasiakkaat@keuda.fi

Rekrytointitapahtumia:

RekryKarnevaalit 15.9.2022