Hakeutumispalvelut

Ohjaus ja neuvonta ennen hakeutumista

Tarvitsetko apua hakemuksen täyttämiseen? Mietitkö itsellesi sopivaa koulutusalaa? Haluatko keskustella sinulle sopivista Keudan koulutuksista? Millaisia urasuunnitelmia sinulla on? Keudan Hakeutumispalvelut tarjoaa sinulle erilaisia vaihtoehtoja urasuunnittelun ja alavalinnan tueksi.

Hakuneuvonta

Ma–pe klo 9–14

Palvelemme sähköpostitse, puhelimitse ja chatissä pääsääntöisesti palveluaikana.

Kesällä 24.6.–2.8.2024 palvelemme klo 9–12. Vastaamme sähköposteihin 2–5 arkipäivän sisällä. Hakuneuvontaa on saatavilla normaalisti myös ajanvarauksella. Lisäksi voit hyödyntää nettisivuiltamme löytyvää bottia etsiessäsi vastauksia kysymyksiisi. Jatkuva haku on auki ympäri vuoden – myös kesällä!

Tarvitsetko apua esimerkiksi hakemuksen täyttämiseen tai oppisopimukseen hakeutumiseen? Voit varata myös henkilökohtaisen Teams-ajan. Siirry varauskalenteriin ja valitse sinulle sopiva aika. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on Teams-linkki. Liity linkistä keskusteluun sovittuna aikana.

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Jatkuvan oppimisen mahdollisuudet

Opiskella voi aina! Keudasta löytyy monia eri vaihtoehtoja osaamisen hankkimiseen, olipa elämäntilanteesi ja taustasi mikä tahansa. Vaihtoehtoja voivat olla kokonaan uusi ammatti, oman ammattitaidon päivittäminen tai uuden osaamisen hankkiminen vanhan rinnalle. Lue lisää jatkuvan oppimisen ja osaamisen hankkimisen eri mahdollisuuksista.

Uraoivalluksia-verkkomateriaali

Uraoivalluksia-verkkomateriaali tarjoaa sinulle keinoja, joiden avulla voit pohtia omaa uraasi ja alavalintaasi sekä laatia konkreettista suunnitelmaa miten edetä omalla koulutuksen ja työelämän polullasi. Tavoitteena on antaa avaimia itsetuntemukseen, jotka auttavat sinua urasuunnittelussa. Verkkomateriaali on salasanalla suojattu. Voit tilata salasanan itsellesi alla olevan painikkeen kautta.

Henkilökohtainen ohjaus

Varaa henkilökohtainen 45 minuutin pituinen ohjausaika, niin etsitään yhdessä elämäntilanteeseesi sopivia koulutusvaihtoehtoja. Ohjaus pidetään etänä tietokoneen tai älypuhelimen välityksellä. Käytämme keskustelussa Teams-ohjelmaa. Siirry varauskalenteriin ja valitse sinulle sopiva aika. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on Teams-linkki. Liity linkistä keskusteluun sovittuna aikana. Tavataan linjoilla!

Kysy lisää!

Seppänen Hannu

Opinto-ohjaaja

+358406104180

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Aikio Tuire

Opinto-ohjaaja

+358401744489

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)