Opintotoimisto

Opintotoimistot palvelevat

Keudan opiskelijat voivat asioida oman toimipisteensä opintotoimistossa ja tarvittaessa myös muiden toimipisteiden opintotoimistoissa. Koulutusassistentteihin voi olla yhteydessä myös sähköpostilla tai puhelimitse. Oman toimipisteesi koulutusassistentit löydät sivulta Toimipisteiden opintotoimistot.

Sähköisesti tilattavat lomakkeet

Voit tilata sähköisesti seuraavat opiskeluun liittyvät lomakkeet:

  • Opintosuoritusote
  • Todistus koulutuksessa olosta (opiskelutodistus)
  • Erotodistus opiskeluoikeuden päättymisen todistamiseksi

Tarvitsemasi todistukset ja lomakkeet voit tilata sähköisen opintotoimiston palvelulomakkeella, johon pääset alla olevasta painikkeesta (avautuu uuteen välilehteen).

Sähköisen opintotoimiston palvelupyyntöihin vastataan saapumisjärjestyksessä, yhden – kolmen arkipäivän kuluessa. Palvelussa vastaa Keudan päivystävä koulutusassistentti.

Opiskelija-alennukset matkustamiseen

  • HSL ja Matkahuolto ovat siirtyneet mobiilisovellukseen. Lisätietoa yrityksien omilta nettisivuilta.
  • VR:n alennusliput saa opiskelijakortilla.

Opiskelijakortti

  • Opiskelijakortin saat tilattua eri opiskelijajärjestöjen (esim. SAKKI, Osku, FRANK) nettisivujen kautta. Saat tarvittaessa hakemuksen liitteeksi opiskelutodistuksen Keudasta. Keudalla ei ole omaa opiskelijakorttia.

Osoitteenmuutos

Asiakaspalaute

Saitko tarvitsemasi avun vai jäitkö kaipaamaan jotakin? Toivomme, että annat palautetta opintotoimistopalveluistamme. Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta, ja käytämme saamiamme palautteita palvelun kehittämiseen. Voit jättää terveisesi palautelomakkeella, jolle pääset alla olevasta painikkeesta (avautuu uuteen välilehteen).