Kouluta henkilöstöä

Pidä huolta työntekijöiden osaamisesta ja motivaatiosta – panosta koulutukseen!

Etsimme kanssasi sopivat ratkaisut, liittyivätpä henkilöstösi koulutustarpeet työpaikalla vaadittavien korttien, pätevyyksien ja turvallisuustaitojen päivittämiseen tai ammatillisen osaamisen kehittämiseen ja vahvistamiseen.

Jatkuvassa haussa olevan tutkintokoulutuksen ja kuukausittain järjestettävien kaikille avoimien lyhytkoulutusten lisäksi räätälöimme koulutuksia tilauksesta organisaatiosi tarpeiden mukaisesti. Olemme myös henkilöstösi osaamisen kehittämisen tukena irtisanomis- ja lomautustilanteissa sekä muissa suurissa muutostilanteissa.

Tutkintoon johtava koulutus alakohtaisiin ammatillisen kehittämisen tarpeisiin

Suuri osa oppimisesta tapahtuu työpaikoilla käytännön työtä tekemällä, joten on luontevaa sitoa myös tutkintokoulutus osaksi työpaikan arkea. Tutkintoon tai tutkinnon osaan johtava koulutus voidaan toteuttaa joko opiskelijalle maksuttomana oppisopimuskoulutuksena tai yritysryhmälle räätälöitynä henkilöstökoulutuksena, jolloin yritykselle tulee maksuosuus.

Keudassa on mistä valita

Tutkintoon tai tutkinnon osaan johtavana koulutuksena valittavanasi on Keudan yli 80 tutkinnon valikoima perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Erityisesti ammatti- ja erikoisammattitutkinnot palvelevat jo ammatissa olevan henkilöstön osaamisen syventämisessä. Eikä aina tarvitse suorittaa koko tutkintoa. Tutkinnon osien kautta henkilöstön osaamista on mahdollista kohentaa juuri siltä osin kuin on tarve.

Jos Keudan laajasta valikoimasta ei löydy asiakkaan tarvitsemaa tutkintoa tai osaamisalaa, on meillä mahdollisuus toteuttaa koulutus oppisopimuksella yhteistyössä Keudan kumppanioppilaitosten kanssa. Kaikki tarjolla olevat ammatilliset tutkinnot löytyvät Opetushallituksen ePerusteet-palvelusta.

Kysy lisää