Yrityskohtaiset koulutuspalvelut

Räätälöimme koulutuksia tilauksesta organisaatiosi tarpeiden mukaisesti – kysy lisää!

Keudassa on laaja osaamisen kirjo eri koulutusaloilta, joten pystymme toteuttamaan tarpeitasi vastaavat koulutukset lähes alalle kuin alalle. Koulutusta on mahdollista pitää myös yrityksen omissa tiloissa ja verkossa.

Yritysryhmille suunnatut koulutukset toteutetaan joko Keuda Koulutuspalvelut Oy:n toteuttamana lyhytkoulutuksena tai tutkintoon johtavana henkilöstökoulutuksena. Toteutamme myös osaamiskartoituksia ZEF-työkalulla.

Henkilöstökoulutus

Tutkintoon tai tutkinnon osaan johtavaa koulutusta on mahdollista räätälöidä yrityksen tarpeisiin ja ympäristöihin tutkinnon perusteet huomioiden. Tällöin puhutaan henkilöstökoulutuksesta, jossa valtion rahoituksen ohelle yritykselle tulee oma maksuosuus. Henkilöstökoulutuksena voidaan toteuttaa mitä tahansa tutkintoja tai tutkinnon osia.

Tutustu tutkintoon johtavaan koulutukseen:

Kysy lisää!

Talikainen Kirsi

Myynti- Ja Asiakkuuspäällikkö

+358 504 150 857

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Lyhytkoulutus

Keuda Koulutuspalvelut Oy:n kautta toteutamme maksullisia koulutuspalveluita. Tyypillisiä työelämälle suunnattuja lyhytkoulutuksia ovat esimerkiksi ajankohtaisiin johtamisen teemoihin liittyvät koulutus- ja valmennuspäivät, yrityksen omaan toimintaympäristöön sijoittuvat kehittämiskoulutukset, kortti- ja pätevyyskoulutukset sekä riskienhallinnan ja henkilöstön hyvinvoinnin koulutukset.

Räätälöimme koulutuksia avoimessa tarjonnassa olevista koulutustuotteista, mutta voit pyytää tarjousta myös muista aiheista. Laajan kouluttajaverkostomme avulla voimme toteuttaa myös aivan uudenlaisia koulutuksia.

Kysy rohkeasti lisää tai pyydä tarjous!

Kysy lisää!

Vainio Satu

Palveluasiantuntija Keuda Koulutuspalvelut Oy

+358 401 209 723

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)