Yrityskohtaiset koulutuspalvelut

Räätälöimme koulutuksia organisaatiosi tarpeiden mukaisesti

Keudassa on laaja osaamisen kirjo eri koulutusaloilta, joten pystymme toteuttamaan tarpeitasi vastaavat koulutukset lähes alalle kuin alalle. Koulutusta on mahdollista pitää myös yrityksen omissa tiloissa ja verkossa.

Yritysryhmille suunnatut koulutukset toteutetaan joko Keuda Koulutuspalvelut Oy:n toteuttamana lyhytkoulutuksena tai tutkintoon johtavana henkilöstökoulutuksena. Toteutamme myös osaamiskartoituksia ZEF-työkalulla.

Henkilöstökoulutus


Tutkintoon tai tutkinnon osaan johtavaa koulutusta on mahdollista räätälöidä yrityksen tarpeisiin ja ympäristöihin tutkinnon perusteet huomioiden. Tällöin puhutaan henkilöstökoulutuksesta, jossa valtion rahoituksen ohelle yritykselle tulee oma maksuosuus. Henkilöstökoulutuksena voidaan toteuttaa mitä tahansa tutkintoja tai tutkinnon osia.

Tutustu tutkintoon johtavaan koulutukseen:

Kysy lisää!

yritysasiakkaat@keuda.fi

Lyhytkoulutus


Keuda Koulutuspalvelut Oy:n kautta toteutamme maksullisia koulutuspalveluita. Tyypillisiä työelämälle suunnattuja lyhytkoulutuksia ovat esimerkiksi ajankohtaisiin johtamisen teemoihin liittyvät koulutus- ja valmennuspäivät, yrityksen omaan toimintaympäristöön sijoittuvat kehittämiskoulutukset, kortti- ja pätevyyskoulutukset sekä riskienhallinnan ja henkilöstön hyvinvoinnin koulutukset.

Räätälöimme koulutuksia avoimessa tarjonnassa olevista koulutustuotteista, mutta voit pyytää tarjousta myös muista aiheista. Laajan kouluttajaverkostomme avulla voimme toteuttaa myös aivan uudenlaisia koulutuksia.

Kysy rohkeasti lisää tai pyydä tarjous!

Kysy lisää!

Vainio Satu

Palveluasiantuntija Keuda Koulutuspalvelut Oy

+358401209723

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)