Koulutukset / Kauppa, hallinto ja oikeustieteet /

Liiketoiminnan perustutkinto (180 osp)

Perustutkinnot Yhteishaku 2023

Liiketoiminnan perustutkinto (180 osp)

Merkonomi

Lisää suosikkeihin
Perustutkinnot Yhteishaku 2023

Liiketoiminnan perustutkinto (180 osp)

Menesty liike-elämässä – kouluttaudu monitaituriksi!

Merkonomina, liiketoiminnan ammattilaisena, toimit monipuolisissa työtehtävissä erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Olet asiakaslähtöinen liiketoimintaosaaja, jolla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, kielitaitoa ja taloushallinnan osaamista. Saat koulutuksesta perusvalmiudet myös yrittäjyyteen.

Keudassa tarjoamme sinulle eväät menestykseen liike-elämässä ja kannustamme yksilöllisiin opintopolkuihin. Joustavat opinnot saat hyvin sulautettua omaan urasuunnitelmaasi. Sinulla on mahdollisuus päästä kansainväliselle työelämäjaksolle, yritysvierailuille ja verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa. Sinulla on mahdollisuus sisällyttää tutkintoosi myös ammattikorkeakoulun väyläopintoja.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 2 -3 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Päivä-monimuotokoulutus | Kerava

Monimuotokoulutus sisältää työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä, verkko-opintoja ja päiväsaikaan tapahtuvaa lähiopetusta oppilaitoksessa. Lähipäiviä on noin kolmena päivänä kuukaudessa. Loppuaika on työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Opiskelijaksi valinnan jälkeen aloitat työpaikalla oppimisen henkilökohtaisen aikataulun mukaan joko koulutus- tai oppisopimuksen avulla. Sinun tulee itse etsiä työ- tai harjoittelupaikka, jollet jo ole alan töissä.

Päiväkoulutus | Kerava | Nurmijärvi | Sipoo

Lähiopiskelua on erillisen suunnitelman mukaisesti vaihtelevasti päivittäin klo 8-16. Yhteensä opiskelua koululla on keskimäärin 26 tuntia viikossa. Työpaikalla hankittua osaamista on keskimäärin kuusi kuukautta koko tutkinnon suorittamisen aikana.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Toimipiste

Keskikatu 3, Kerava Lopentie 20, Nurmijärvi Sipoon Enter, Sipoo

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Muille kuin oppivelvollisille tulee kustannuksia opiskelumateriaaleista.

Miten haen?

Jatkuva haku

Tämän tutkinnon kaikkiin toteutuksiin voi hakea jatkuvan haun kautta joustavasti ympäri vuoden. Aloitus sovitaan kanssasi, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Yhteishaku

Perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishaussa on mukana tämän tutkinnon päivätoteutus. Hakuaika on 21.2. – 21.3.2023. Lisätiedot ja haku Opintopolussa.

Kysy lisää!

Larvala Salme

Opinto-Ohjaaja

+358 503 640 529

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Honkasalo Katri

Opinto-Ohjaaja

+358 505 137 740

Sipoo, Iso Kylätie14 (Sipoo Enter)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Aiheesta lisää:

Kuuntele aiheesta Keudan Kohti unelma-ammattia -podcastista

Ajankohtaista alalla