Keuda Kauneus

Keuda Kauneus tarjoaa monipuolisia kauneudenhoitopalveluita edullisina oppilastöinä. Meiltä saat kasvo-, jalka-, käsi- ja vartalohoidot, ripsien ja kulmien värjäykset, sokeroinnit, vahaukset sekä laitehoidot kasvoille ja vartalolle. Kylpylähoitojaksolla tarjoamme ihania hemmotteluhoitoja, kuten mm. intialaista päänhierontaa ja kuumakivihierontaa.

Keuda Kauneus tarjoaa hyvät puitteet erilaisten ryhmien virkistyspäiviin. Ryhmäpalvelut kannattaa varata ajoissa soittamalla ajanvaraukseemme numeroon 040 1745475. Keuda Kauneuden harjoitusyritykset suunnittelevat ja toteuttavat myös keikkatoimintaa mahdollisuuksien mukaan. Yhteydenotot liittyen keikkatoimintaan tai muuhun palvelutoimintaamme voi suunnata opettajillemme (keudakauneus@keuda.fi).

Keuda Kauneuden asiakastyöt ovat osa opiskelijoiden opintoja ja toimintaa ohjaavat opettajat. Huomaathan, että palvelutarjonta vaihtelee opiskelijoiden osaamistason ja opintojaksojen mukaan.

Ajantasaisen hinnaston näet oheisesta linkistä (päivitetty 29.8.2023)Keuda Kauneus hinnasto (pdf)

Seuraa meitä Facebookissa: ”Keuda Hius ja Kauneus” tai Instagramissa: ”keuda_hiusjakauneus”, saat ajankohtaista tietoa palveluista ja tarjouksistamme!

Tervetuloa rentoutumaan Keuda Kauneuteen!

Aukioloajat ja ajanvaraus

Asiakaspalvelu ja ajanvaraus on avoinna

  • tiistaisin ja torstaisin klo 9:00-15:30
  • sekä ajoittain keskiviikkoisin klo 17:00-20:00

Asiakaspalvelu avautuu viikolla 36.

p. 040 1745475

Ajanvaraus 24h:

http://timma.fi/keudakauneus

Nettiajanvarauksen voit peruuttaa varauksestasi saamasi sähköpostiviestin ohjeen mukaan.

Yhteystiedot

Keuda Kauneus

+0401745475

keudakauneus@keuda.fi