Esittelyssä keudalaisia: Mikael aloitti Keudan viestintätiimissä

Keuda

Keudalainen

Esittelyssä keudalaisia: Mikael aloitti Keudan viestintätiimissä

Keudan viestintä- ja markkinointitiimi on saanut lisävahvistusta, kun Mikael Heinonen aloitti tiimin uutena jäsenenä vuoden 2022 alussa. Mikael onkin tuttu tekijä, sillä hän suoritti kolmen kuukauden työharjoittelunsa Keudan viestinnässä viime vuoden lopulla.  

”Se oli tosi hieno tunne, kun minulle tarjottiin töitä. Silloin koin, että olen onnistunut harjoittelussani tosi hyvin”, Mikael kommentoi.  

Keuda Nurmijärvellä media-alaa opiskellut Mikael toteutti paljon erilaisia graafisia töitä harjoittelunsa aikana. Niihin sisältyi muun muassa erilaisia taittotöitä, mainontaa sosiaaliseen mediaan ja jonkin verran myös printtimediamainontaa. Mikaelin työnkuva tulee jatkumaan graafisten töiden parissa.  

Mikael onkin tavoitettavissa Keudan viestinnästä kolmena päivänä viikossa, maanantaista keskiviikkoon, kevään 2022 ajan.  

”Tosi hyvissä tunnelmissa aloitan työt. Viihdyin sen verran hyvin harjoittelussa ja tykkään tehdä täällä töitä. Olen päässyt täällä tekemään asioita, joita olen halunnutkin tehdä. Toki olen myös valmis kokeilemaan uutta”, Mikael toteaa lopuksi.  


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 820 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö laatupalkitsi Keudan vuonna 2020 ammatillisen koulutuksen koulutuksen järjestäjänä. Vuosi 2022 on juhlavuosi, kun Keuda täyttää 60 vuotta.

Logo, jossa lukee 60 vuotta ammatillista koulutusta Keuda.

Keuda

Keudalainen

Jaa sivu