Esittelyssä keudalaisia: Yrittäjyyden ja johtamisen opettaja Kari

Opettaja Kari Moisiola on melko tuore keudalainen. Hän aloitti yrittäjyyden ja johtamisen opettajana elokuussa 2021. Ennen kuin opettajan työ astui kuvaan, hän on toiminut niin sanotusti sarjayrittäjänä – tai voisi jopa kuvailla sarjainnostujana!

”Olen mukana neljän yrityksen toiminnassa sekä erilaisten yritysten ja yhteisöjen hallituksissa. Ydintekemistäni on ollut asiakasyritysten strategian ja liiketoiminnan kehittäminen. Lisäksi olen mukana kiertotalouden yrityksessä sekä mikroilmeisiin perustuvien käyttäytymisanalyysejä tarjoavassa ja niiden käyttöön valmentavassa yrityksissä.”

Ennen yrittäjyyden taivalta Kari ehti työskennellä parikymmentä vuotta suuryrityksissä, tehden erilaisia liiketoiminnan kehitystehtäviä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Kari kertoo olevansa äärimmäisen innostunut uudesta työstään opettajana. Hän kuvailee, että joka päivä pääsee oppimaan uutta ja kehittymään omassa työssään.

”Tällä hetkellä kaikki on uutta ja mielenkiintoista. Koska en aiemmin ole juurikaan toiminut opettajana, niin kyllä tämä on melkoinen opintomatka, josta olen tavattoman innostunut. Erityisen palkitsevaa on luonnollisesti opiskelijoiden palautteet. Myös palkitsevaa on työskennellä hyvässä tiimissä, jossa yhteistyö toimii ja on erinomainen esihenkilö, joka tukee ja antaa vastuuta.”

Käytännössä Karin työnkuvaan sisältyy koulutuspäivien vetoa sekä HOKSien ja oppisopimusten tekoa. Tärkeä osa on myös opiskelijoiden ohjaaminen sekä opintojen etenemisen osalta että heidän liiketoimintansa kehittämisessä.

”Uutena opettajan paljon aikaa kuluu myös opetusmateriaalien laadintaan ja päivittämiseen. Pidän ensiarvoisen tärkeänä, että asiakkaat saavat erittäin laadukasta opetusta ja sisältöä, jolla he voivat aidosti kehittää omaa osaamistaan.”

Karista on ollut hienoa työskennellä Keudassa. Hän kuvailee tiimiään hyväksi ja erittäin ammattitaitoiseksi, josta hän saa niin kannustusta kuin vastuuta. Keuda on siis vastannut hänen työnantajamielikuvaansa.

”Perehtymissuunnitelma oli laaja ja hyvin laadittu, joten sen avulla pääsi hyvään ymmärrykseen Keudasta. Viihdyn täällä erittäin hyvin ja kun opin kunnolla kaikki järjestelmät, ettei aikaa kulu niin paljon pähkäilemiseen, uskon, että viihdyn entistä paremmin.”


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa Suomen viidenneksi suurimpana ammatillisen koulutuksen järjestäjänä opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 820 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa.  Opetus- ja kulttuuriministeriö laatupalkitsi Keudan vuonna 2020 ammatillisen koulutuksen koulutuksen järjestäjänä. Vuosi 2022 on juhlavuosi, kun Keuda täyttää 60 vuotta.

Logo, jossa lukee 60 vuotta ammatillista koulutusta Keuda.

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Keuda

Keudalainen

Yhteisöllisyys

Jaa sivu