Boostia työuralle Jotpa-koulutuksilla

Valitse omaan alaasi tai kiinnostukseesi sopivia koulutustuokioita

Osaaja – tule perehtymään alasi uusiin tekniikoihin ja työkaluihin ja verkostoidu muiden ammattilaisten kanssa!

Tarjoamme napakoita työpajoja ja koulutustuokioita eri alojen ajankohtaisista teemoista. Kouluttautumalla saat uusia taitoja työhösi ja parannat urakehitys- ja työllistymismahdollisuuksiasi tulevaisuudessa. Jotpa-koulutus tarkoittaa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (JOTPA) rahoittamia lyhytkestoisia koulutuksia, joiden tavoitteena on vastata työelämän osaamistarpeisiin.

Osallistu koulutuksiin, jotka sopivat omaan aikatauluusi ja vastaavat juuri sinun tarpeisiisi. Voit halutessasi osallistua joko yksittäisiin tai useampiin koulutustuokioihin. Koulutusten pääasiallinen kohderyhmä ovat työssä käyvät ja työmarkkinoiden ulkopuolella olevat, pois lukien työttömät työnhakijat. Koulutustarjonta ja teemat vaihtuvat ja päivittyvät vuoden aikana. Alta löydät tällä hetkellä tarjonnassa olevat koulutukset.

Maksavatko Jotpa-koulutukset?

Koulutukset ovat maksuttomia.

Koulutukset ovat Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittamia. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Kysy lisää!

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700