Keuda 60v, ammatillista koulutusta vastuullisesti ja digitaalisesti

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Keuda täyttää tänä vuonna 60-vuotta ja juhlimme sitä ympäri vuoden erilaisten paikallisten tapahtumien muodossa.

Järjestämme to 27.10.2022 Keudan Keuda 60 v, ammatillista koulutusta vastuullisesti ja digitaalisesti-tapahtuman, joka on suunnattu alueemme yrityksille ja organisaatioille, kuntapäättäjille sekä ammatilliseen koulutukseen liittyville sidosryhmille.

Tilaisuus pidetään Keravalla Keuda-talossa 27.10.2022 klo 14–18 välisenä aikana.

Ohjelma

Klo 14.00 – 15.50               Ohjelmaa Keuda-salissa

Digiharmonikan maailmanmestari, Netta Skog

Avaussanat, Petri Graeffe, Keudan yhtymähallituksen puheenjohtaja

Yhdenvertaisuus edellä,  Sara Salmani

Kun Keudasta kasvoi uniikki, tulevaisuuteen katsova koulutuksen järjestäjä, Riikka-Maria Yli-Suomu, Keudan kuntayhtymän johtaja

Osaaminen turvaa tulevaisuuden, Anita Lehikoinen, kansliapäällikkö, opetus- ja kulttuuriministeriö

Monimuotoiset digitaaliset oppimismahdollisuudet, moderaattori Kari Honkonen, Keuda

Digiharmonikan maailmanmestari, Netta Skog

Klo 15.50–18.00 Verkostoituminen Keuda-talon aulassa, jossa tarjolla Keudaksia sekä hyvää seuraa.

Ständit Lounge-tilassa klo 15.50-18.00

Katso lisätietoja alapuolelta kohdasta Ständillä Lounge-tilassa klo 15.50-18.00


Saapuminen: 

Kerava-sali sijaitsee Keuda-talossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä, aivan Keravan ydinkeskustassa osoitteessa Keskikatu 3, Kerava.

Keuda-talossa on pysäköintihalli, josta on kävely-yhteys sisäkautta samassa kerroksessa olevaan lipunmyyntiaulaan. Lähistöllä on Keravan rautatieaseman pysäköinti, joka on vain 200 metrin päässä talosta. Noin 100 metrin päässä sijaitsee Nikkarin pysäköintitalo, Keskikatu 7.

Keravan rautatie- ja linja-autoasemalle matkaa on vain 200 metriä.

Kannustamme kutsuvieraitamme käyttämään joukkoliikennettä tai kimppakyytejä, sillä parkkitilaa on rajallisesti.

Toimipistekohtaiset ohjeet (mm. turvallisuus).


Esiintyjät

Sara Salmani​

Sara Salmani on palkittu DEI-asiantuntija sekä markkinoinnin ja viestinnän osaaja. Hän kouluttaa yrityksiä ja organisaatioita monimuotoisuuden, inklusiivisuuden, ja yhdenvertaisuuden tärkeydestä. Hän laajentaa yleisön ymmärrystä mm. monimuotoisuuden edistämisestä, tiedostamattomien ennakkoluulojen tunnistamisesta sekä inklusiivisen markkinoinnin hallitsemisesta.​

https://www.sarasalmani.com/​

Netta Skog ​

​Netta Skog on tullut tutuksi Heavy metallin maailmasta ja monista eri projekteistaan, Hän on uuden ajan harmonikkataiteilija, joka on vieraillut mm. Nightwishin, Mokoman, Children Of Bodomin ja Turmion Kätilöiden keikkakokoonpanoissa ja rakastaa rikkoa rajoja. Tämä artisti tuo esille aivan uuden tavan käsitellä harmonikkaa.​

Netta on digiharmonikan maailmanmestari ja luo soittimellaan uskomattoman esityksen niin metallibiiseihin kuin myös klassisiin teoksiin.​

https://www.nettaskog.com/

Anita Lehikoinen​

Anita Lehikoinen toimii Opetus- ja kulttuuriministeriön kansliapäällikkönä ja hänen virkakautensa kestää huhtikuun 2025 asti.

Anita Lehikoinen on toiminut opetus- ja kulttuuriministeriön kansliapäällikkönä vuodesta 2013. Hän on tehnyt pitkän uran opetus- ja kulttuuriministeriössä ja toiminut aiemmin muun muassa korkeakoulu- ja tiedepolitiikan osaston ylijohtajana, korkeakoulu- ja tiedeyksikön päällikkönä, tiedepolitiikan yksikön päällikkönä, korkeakouluneuvoksena ja opetusneuvoksena. Koulutukseltaan Lehikoinen on filosofian maisteri.

Ständillä Lounge-tilassa klo 15.50-18.00

Vastuullinen & Kestävä Keuda, Jenna Kauppi

Keudassa koulutamme opiskelijoitamme ympäristövastuullisiksi ammattilaisiksi. Huolehdimme, että toimintaympäristömme ovat ympäristövastuullisia ja pyrimme vähähiilisyyteen.
Vastuullinen toimintamme on monipuolista ja läpinäkyvää. Vastuullisia ja kestävän kehityksen mukaisia toimenpiteitämme voi seurata KeudaVilkku -järjestelmästä. Keudalle on myönnetty OKKA-säätiön hallinnoima Ammatillisen koulutuksen kestävän kehityksen sertifikaatti ja EkoKompassi -sertifikaatti.

Katso lisää täältä: Vastuullinen ja kestävä Keuda – Keuda

Softability, Mikko Luukkonen

Softabilityn XR Studio yksikkö tukee valmistavia yrityksiä ja oppilaitoksia hyödyntämällä X-Reality (AR, MR ja VR) teknologioita mobiililaitteilla ja puettavilla laitteilla kuten Microsoft HoloLens 2, älylasit ja VR-lasit. Käyttötapaukset sisältävät koulutuksen virtuaalitodellisuudessa, älylasipohjaiset työohjeet, videovälitteisen etätuen sekä myynnin & markkinoinnin virtualisoinnin.

Katso lisää täältä: https://softability.fi/xr-palvelut/

3DBear, Jussi Kajala

Jussi Kajala on virtuaalisten oppimisympäristöjen kehittämisen pioneeri ja 3DBear:in perustaja. Jussi on väitellyt teknillisestä fysiikasta, käynyt Cambridgen yliopiston Englannissa ja vastannut ennen 3DBear:in perustamista 3D-tekniikoita hyödyntävän teollisuuden kehittämisestä Suomessa Business Finlandilla.

3DBear on immersiivisten opetustekniikoiden pioneeri, joka on erikoistunut ammatillisen opetuksen VR- (virtuaalitodellisuus), AR- (lisätty todellisuus) ja 360/3D sisältöjen kehittämiseen yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Koe virtuaalinen taidenäyttely lisätyssä todellisuudessa:
https://www.3dbear.io/uso

Pekava, Mika Koivistoinen

Pekava Oy vuonna 2008 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa alan johtavia Digital Workplace -palveluita, joita ovat kokonaisvaltaiset tulostus-, kokousjärjestelmä- sekä ICT-, tiedonhallinta- ja älylasiratkaisut. Pekava on Sharp Suomen partneri.

Pekava esittelee tapahtumassa älylasien tuomia mahdollisuuksia opetus- ja koulutuskäyttöön. Esittelijänä toimii Mika Koivistoinen, jolla on yli 15 vuoden kokemus työskentelystä eri digitaalisissa ympäristöissä.

Tutustu yrityksen toimintaan: Tästä