Keudan alumnitoiminta

Oletko valmistunut tai valmistumassa Keudasta?

Tervetuloa mukaan Keudan alumnitoimintaan!

Keuda haluaa tukea sinua koulutus- ja urapolullasi myös valmistumisen jälkeen.  Alumnina pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiin, joissa sinulla on mahdollisuus tavata vanhoja opiskelukavereita, mutta myös verkostoitua uusien, eri aloja edustavien ihmisten kanssa. Pääset halutessasi kertomaan omasta urapolustasi opiskelijoille.

Alumnitoiminnasta voit löytää myös uusia yhteistyökuvioita.

Alumniesittelyt

Lue blogiteksti ja katso video, joissa Keudan entiset opiskelijat ja nykyiset alumnit kertovat itsestään, opinnoistaan ja ammateistaan.

Keudasta floristiksi valmistunut Anne Tajasvuo-Piispa kukkaseppele päässään.
Keudan alumni, floristi Anne Tajasvuo-Piispa

Floristi Anne Tajasvuo-Piispa

Anne Tajasvuo-Piispa valmistui vuonna 2016 floristiksi Keudan Saaren kartanolta Mäntsälässä. Käsillä tekeminen ja uusia ala houkutteli 25 vuotta ostotehtävissä olleen Annen hakeutumaan uuden alan opintojen pariin. Lue lisää blogista:
Floristi – visualisti ja elämysten luoja!

Leipuri Pia Kokkonen

Videolla Pia Kokkonen kertoo omasta polustaan leipuriksi. Kuvauspaikkoina Keuda sekä Kanniston Leipomo.

Alumnitapaamiset

Ensimmäinen alumnitapaaminen 20.3.2019

Ensimmäinen alumnitapaaminen kokosi Keuda-talolle parisen kymmentä upeaa, eri aloilta valmistunutta ammattiosaajaa yhteen. Parituntinen tapaaminen oli täynnä iloa ja intoa, verkostoitumista ja tulevaisuuden suunnittelua. Rehtori Anna Mari Leinonen kertoi Keudan toiminnasta ja sen tarjoamista vastauksista toimintaympäristön muuttuviin tarpeisiin ja koulutukselle asetettuihin vaatimuksiin. Toimialapäälliköt toivat tervehdyksen eri koulutusaloilta. Saimme myös kuulla Haaga-Helian alumnitoiminnasta, josta kertoi merkonomin tutkinnon Keudassa suorittanut Eva Loippo-Sännälä.

Alumnitapaaminen Keuda Kauneudessa 21.5.2019

Jalkojen hyvinvointi-tapahtumassa Keudan Tuusulan toimipisteessä kosmetologiopiskelijat antoivat tiiviin tietopaketin siitä, miten meistä jokainen voi huolehtia jalkojen hyvinvoinnista oikealla huolenpidolla, kenkävalinnoilla ja vaikka jalkajumpalla. Saimme lopuksi nauttia ihanasta spa-jalkahoidosta ja saimme vielä yksilöllistä opastusta jalkojen hoivaan jatkossa.

Ihaniin hoitoihin pääsee varaamaan ajan sähköisesti Timmasta Keuda Kauneuden sivulta.

Tilaa uutiskirje!

Liittymällä Keudan alumnitoimintaan, saat uutiskirjeen automaattisesti. Alla olevasta linkistä voit kuitenkin tilata uutiskirjeen ilman alumniksi liittymistä.

Aiemmin julkaistut uutiskirjeet: