Keudan ravintolapalvelut
Keudan opiskelija- ja henkilöstöravintolat
Keudalla on 10 opiskelijaravintolaa ja -kahvilaa eri toimipisteissä. Opiskelijaravintolat palvelevat opiskelijoiden lisäksi henkilökuntaa sekä kaikkia vierailevia asiakkaita. Meillä nautit päivän lämpimän lounaan kouluruokasuosituksia noudattaen, lautasmallin mukaisesti. Maksuttoman JAMIX -sovelluksen voit ladata app-kaupasta, josta voit lukea ruokalistan lisäksi GDA arvon, hiilijalanjäljen ja ravintosisällön. Keudan hiilijalanjälki on laskettu vuonna 2022
Keuda tarjoaa jokaiselle Keudan opiskelijalle ja henkilökunnalle maksuttoman aamupuuron suomalaisista luomuhiutaleista. Tarjoiluajan löydät opiskelijaravintolan sivulta.
Tutustu opiskelijaravintoloihimme
Amis Wärtsilänkatu, Järvenpää >
Ateriakeidas, Sibeliuksenväylä, Järvenpää >
Breikki, Keskikatu, Kerava >
Halonen, Kansanopistontie, Tuusula >
Lusikkalinna, Paroninkuja, Mäntsälä >
Perttula, Lopentie, Nurmijärvi >
Safka, Sarviniitynkatu, Kerava >
Sipoon kunnan koulukeskus, Sipoo >
Sipoon Opiskelijakahvila Cafe Enter, Sipoo >
Solina, Lukkarinpolku, Mäntsälä >
Syke, Kirkkotie, Tuusula >
Lounas
Lounaan hinta sisältäen kaikki buffetpöydän tuotteet on 10,20€. Keudassa perustutkintoa opiskeleva opiskelija ruokailee veloituksetta KELA-kortilla kerran päivässä. Keudan opiskelijahintainen (esim. oppisopimusopiskelija) lounas on 5,60€. Lounaaseen kuuluu yksi lämminruoka vaihtoehto, kannustamme myös maistamaan uusia ruokamakuja. Henkilökuntalounaan voit ostaa esittämällä ID-kortin. Jos olet korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija voit osassa ravintoloistamme syödä kelatuettua lounasta hintaan 2,95€, josta Kela maksaa ateriatukea ravintolalle. Kelan tukemat opiskelijaravintolat löydät Kelan opiskelijaravintolahausta.
Ruokalistat suunnitellaan kouluruoka- ja Kelan ravitsemissuosituksen mukaisesti. Ne tehdään kampusten tarpeita mukaillen sekä vuodenajat ja satokausi huomioiden.
Ravitsevaan lounaaseen sisältyy: pääruoka lisäkkeineen, salaattia, erilaisia leipiä, ruokajuomat ja jälkiruoka keitto- ja teemapäivänä. Asiakkaat kokoavat annoksensa itse lautasmallin mukaisesti.
Sydänmerkki lounasannoksen yhteydessä kertoo, että rasvan määrään ja laatuun sekä suolan määrään on kiinnitetty huomiota. Toki annoskoolla on merkitystä.
Vastuullisuus
Toiminnassamme näkyy Keudan VAU-strategia (vastuullinen, aktiivinen, uniikki). Vastuullisuus näkyy arkisissa teoissa. Panostamme vettä ja energiaa säästäviin laitteisiin ja työskentelytapoihin. Seuraamme hävikkiä ja pyrimme jatkuvaan hävikin hallintaan.
Raaka-ainevalinnoissa suosimme satokaudet huomioiden kotimaisia lähituottajia. Lounasruoissa käytämme suomalaista lihaa ja -kanaa. Suosimme MSC-sertifikaatin saaneita kalatuotteita. Olemme luomuportaalla 4.
Panostamme planetaarisiin vaihtoehtoihin, kuten proteiinipitoisiin palkokasviksiin ja kalaan. Pyrimme välttämään GMO-luokiteltuja raaka-aineita. Hankimme raaka-aineemme toimittajilta, jotka täyttävät asettamamme vastuullisuusvaatimukset. Kerromme ympäristötavoitteemme asiakkaille ja tavarantoimittajille. Toimimme vastuullisesti ympäristösuunnitelmaa noudattaen.
Kahvilat
Toimipisteiden kahviloissa voit virkistäytyä. Tuotevalikoimamme on runsas, meiltä löytyy niin trendikkäitä chia-vanukkaita ja vihersmoothieita kuin perinteistä täytettyä sämpylää ja itse leivottua pullaa.
Take away
Valmistamme päivittäin tuotteita myös mukaan ostettavaksi. Arkisin myynnissä tuotteita ja herkkuja kotiruoasta juhlapyhien leivonnaisiin. Teemme tuotteita myös tilauksesta.
Oiva-hymy
Oiva-raportti tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Kaikkien ravintoloidemme Oiva-raportit löydät Oivahymy.fi -sivustolta.
Opiskelijat osana arkeamme
Ohjaamme opiskelijoita oppi- ja koulutussopimuksilla ravintoloissamme tulevaa ammattiaan varten aidoissa oppimisympäristöissä. Meillä voit suorittaa näyttöjä eri opintokokonaisuuksista.
Allergiat ja erikoisruokavalio
Huomioithan, että ravintoloissa käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten verkkosivuilla julkaistut diettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa todellisesta tarjonnasta. Kehotamme allergisia henkilöitä aina tarkistamaan tarjotun ruoan soveltuvuuden omaan ruokavalioon ravintolassa. Meillä ei ole erityisruokavalioille erikseen varattuja tiloja vaan gluteenittomat ruoat valmistetaan samassa keittiössä kuin gluteenia sisältävät ruoat. Erityisruokavalioelintarvikkeita emme hanki henkilökohtaisesti, vaan noudatamme ostosopimuksia. Kiitos ymmärryksestä!
Asiakaspalaute
Voit antaa meille asiakaspalautetta ravintolassa palauteboksiin, sähköpostitse, soittamalla suoraan ravintolaan tai palautelomakkeen kautta, joka avautuu alla olevasta painikkeesta.
Yhteystiedot
Toivomme yhteydenotot ravintoloiden sähköpostin kautta.
Lahti Eeva-Liisa
Palvelupäällikkö,ravintolapalvelut
Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55