Murros

Kiitos kaikille Murros 2024 -tapahtumaan osallistuneille!

Keuda järjesti maksuttoman Murros-tapahtuman torstaina 11.4.2024. Päivän aikana kuultiin mielenkiintoisia esityksiä, kohdattiin, verkostoiduttiin ja saatiin oivalluksia uuden oppimisen ja teknologian äärellä!

Voit tutustua vuoden 2024 ohjelmaan tapahtumasivulla: Murros 2024 – Ohjelma

Nähdään taas ensi vuonna!


Kohderyhmä

Pedagogiset ammatillisen koulutuksen toimijat, oppimisen rohkeat asiantuntijat, opiskelijat ja uusista teknologioista kiinnostuneet.

Tapahtuman tavoite

Tapahtuman tavoitteena on edistää uusien teknologioiden opetusta ammatillisissa koulutuksessa tuomalla esiin digitaalisia tapoja, miten esim. virtuaali- ja lisättyä todellisuutta, robotiikkaa ja tekoälyä ja muuta digitaalisuutta hyödynnetään opetuksessa ja yritystoiminnassa jo nyt.

Ohjelma

Paikan päällä Keuda-talossa pääsee seuraamaan esityksiä, ja nauttimaan tapahtuman tunnelmasta! Tapahtumassa on kaksi esiintymislavaa, Kerava-sali sekä Aimo-auditorio. Esityksiä voi seurata myös etänä: molempien lavojen esiintymiset striimataan, omiin eri lähetyksiinsä.

Tutustu tarkempaan aikatauluun ohjelmasivulla. Murros2024 -tapahtumaa varten luotiin myös oma botti, jolta voi kysyä lisätietoja tulevasta mutta myös edellisistä Murros-tapahtumista! Botin käyttö edellyttää sisäänkirjautumisen ja ChatGPT4 -tilauksen. Huomioithan kuitenkin, että tekoälykin tekee välillä virheitä, joten sen antamat vastaukset voivat myös sisältää virheellistä tietoa. Botti on tehty kuvastamaan tätä ”murrosta” jossa elämme ja tuomaan näkyväksi erilaisia uuden teknologian ratkaisuja, olivat ne sitten esim. tällaisia tekoälytoteutuksia kuten tämä mahdollisesti joskus hallusinoiva botti!


Yhteistyössä

Oppiva Invest -yrityksen 
logo
AMKE ry:n logo kuvana
Opetushallituksen logo kuvana

Kysy lisää

Honkonen Kari

Verkkopedagogiikan kehittäjä

+358401745520

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

    Aikaisemmat tapahtumat

    Tutustu edellisten vuosien toteutuksiin: