Koulutukset / Tekniikan alat /

Tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutukset

Lyhytkoulutus

Tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutukset

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Lisää suosikkeihin
Lyhytkoulutus

Tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutukset

Ota haltuun hygieniavastaavan osaaminen!

Keuda on Suomen ainoa tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutuksen tarjoaja. Tekstiilihuoltoalan henkilöstölle suunnatussa koulutuksessa opit hallitsemaan pesuloiden hygieniariskejä ja toteuttamaan mikrobiologisen puhtauden laadunhallintaa. Syvennät ymmärrystäsi henkilöstön työskentelyhygieniasta ja opit kehittämään omavalvontaa.

Osallistumalla koulutukseen ja suorittamalla tentin hyväksytysti saat hygieniavastaavan toistaiseksi voimassa olevan todistuksen. Todistus postitetaan osallistujille kuukauden kuluessa hyväksytysti suoritetusta testistä.

Opiskele kätevästi verkossa tai osallistu ryhmäopetukseen lähipäivässä

Toteutamme koulutusta sekä lähiopetuksena Järvenpäässä että verkkokoulutuksena. Osallistumalla verkkokoulutukseen opiskelet itsenäisesti omaan tahtiisi ja suoritat tentin opettajan kanssa sovittuna ajankohtana. Tarjolla on myös englanninkielinen itsenäisesti opiskeltava verkkokoulutus.

Verkkokoulutus

Koulutus oman aikataulusi mukaan
110,00 € (sis. ALV 24 %
Pinja-verkko-oppimisympäristö ja Teams
Non stop -ilmoittautuminen alkaa 8.8.2022.
Ilmoittaudu tästä

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse tunnukset verkkokoulutuksen materiaaliin. Tunnukset tulevat voimaan kolmen päivän sisällä viestistä. Tarjolla olevat tenttipäivät ja ohjeet tenttiin ilmoittautumiseen löytyvät Pinja-oppimisalustalta. Ilmoittautuminen verkkokoulutukseen on sitova.

Lähikoulutus

23.3.2023, klo 9.00-16.00
186,00 € (sis. ALV 24 %)
Sibeliuksenväylä 55A, Järvenpää
Ilmoittaudu viimeistään 15.3.2022.
Ilmoittaudu tästä

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin.

Koulutusta myös tilauksesta

Järjestämme Tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutusta työelämäkumppaneillemme myös tilauksesta. Valtakunnallisten ja maailmanlaajuisten pesulaverkostojen kouluttaminen käy kätevimmin verkossa. Meillä on kymmenen vuoden kokemus työyhteisöjen etäkouluttamisesta. Opetuskielenä on ollut suomen lisäksi myös englanti, sillä osallistujia on ollut Euroopan lisäksi aina Aasiasta asti. Verkkokoulutuksissa materiaalit löytyvät kurssialustalta ja yhteistapaamiset toteutetaan Teams-verkkoympäristössä. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Peruutusehdot Yrityskohtaiset koulutuspalvelut

Kysy lisää!

Uotila Marika

Hakeutumiskoordinaattori

+358 503 438 618

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla