Koulutukset / Tekniikan alat /

Tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutukset

Lyhytkoulutus

Tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutukset

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Lisää suosikkeihin

Ota haltuun hygieniavastaavan osaaminen!

Keuda on Suomen ainoa tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutuksen tarjoaja. Tekstiilihuoltoalan henkilöstölle suunnatussa koulutuksessa opit hallitsemaan pesuloiden hygieniariskejä ja toteuttamaan mikrobiologisen puhtauden laadunhallintaa. Syvennät ymmärrystäsi henkilöstön työskentelyhygieniasta ja opit kehittämään omavalvontaa.

Osallistumalla koulutukseen ja suorittamalla tentin hyväksytysti saat hygieniavastaavan toistaiseksi voimassa olevan todistuksen. Todistus postitetaan osallistujille kuukauden kuluessa hyväksytysti suoritetusta testistä.

Opiskele kätevästi verkossa tai osallistu ryhmäopetukseen lähipäivässä

Toteutamme koulutusta sekä lähiopetuksena Järvenpäässä että verkkokoulutuksena. Osallistumalla verkkokoulutukseen opiskelet itsenäisesti omaan tahtiisi ja suoritat tentin opettajan kanssa sovittuna ajankohtana.

Verkkokoulutus

Koulutus oman aikataulusi mukaan
110,00 € (sis. ALV 24 %
Teams-etäyhteydellä
Non stop -ilmoittautuminen
Ilmoittaudu tästä

Lähikoulutus

31.3.2022, klo 9.00-16.00
186,00 € (sis. ALV 24 %)
Sibeliuksenväylä 55A, Järvenpää
Viimeinen ilmoittautumispäivä 23.3.2022
Ilmoittaudu tästä

Todistus postitetaan osallistujille kuukauden kuluessa hyväksytysti suoritetusta testistä.

Maksaminen ja koulutuspaikan vahvistus

Verkkokoulutus

Ilmoittautumisen jälkeen opettaja on sinuun yhteydessä sähköpostitse ja saat tunnukset verkkokoulutuksen materiaaliin. Testin toteutuksesta sovitaan erikseen opettajan kanssa.

Osallistuminen laskutetaan. Hintaan lisätään laskutuslisä 6,50 €.

Ilmoittautumisen jälkeen opettaja on sinuun yhteydessä sähköpostitse ja saat tunnukset verkkokoulutuksen materiaaliin. Testin toteutuksesta sovitaan erikseen opettajan kanssa.

Lähikoulutus

Lähikoulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.

Mikäli haluat, että laskutamme koulutusmaksun, olethan yhteydessä hakeutumiskoordinaattori Elina Vesalaiseen 040 174 4463 / elina.vesalainen@keuda.fi. Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin.

Koulutusta myös tilauksesta

Järjestämme tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutusta työelämäkumppaneillemme myös tilauksesta. Valtakunnallisten ja maailmanlaajuisten pesulaverkostojen kouluttaminen käy kätevimmin verkossa. Meillä on kymmenen vuoden kokemus työyhteisöjen etäkouluttamisesta. Opetuskielenä on ollut suomen lisäksi myös englanti, sillä osallistujia on ollut Euroopan lisäksi aina Aasiasta asti. Verkkokoulutuksissa materiaalit löytyvät kurssialustalta ja yhteistapaamiset toteutetaan Teams-verkkoympäristössä. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Peruutusehdot Yrityskohtaiset koulutuspalvelut

Kysy lisää!

Vesalainen Elina

Palvelusuunnittelija

+358401744463

elina.vesalainen@keuda.fi

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla